Från Topp till Flopp!

28 September - 23:33

Jisses amalia och herre gud!
Det var INTE kul att jobba idag. Barn med attityd gillar vi inte!
Och det är precis så det var idag, heeeela dagen!

Dagen började bra, bakade scones med Lea och lille Lizzie hjälpte mig med att välja kläder till mig och kollade på när jag sminkade mig lite. Efter det så skulle jag och Lizzie sjunga kareoke i vardags rummet. Det gick jätte bra, hon var jätte jätte duktigt. Verkligen känsla för det där med musik och hör när hon skulle sjunga vad. Mamma mia - Abba.
Efter hon hade sjungt 2 ggr fick jag sjunga en gång och sen var det hennes tur igen. Efter hon hade sjungt klart så kom Lea och ville sjunga, men NEJ NEJ NEEEEEEEEEJ, det fick hon inte.
Jag försökte lite snällt säga att alla får sjunga och att du får sjunga igen efter henne. Och Lea tog mikrofonen och sjöng ändå.
Då kom HYSTERIET! Phuu... Det går inte att säga ett pip alls till henne då för då får man sig en riktig smäll tillbaks av hennes SKRIK! :S :S  Bara MAMMA som hjälper i dessa lägen, och det gillar jag inte alls.
Diana var hemma så Lizzie sprang såklart upp till henne, jag försökte följa med för att lugna ner henne samt förklara vad som hänt men. nej nej neeeej! Då skriker hon på mig, verkligen SKRIKER! Fööölj inte efter mig!! Stanna däär!!!
Vad gör man då?!
För att inte allt skulle bli värre vände jag snällt på klacken och gick iväg... Gah! Men då hade ju hon vunnit? Då vet hon att hon kan skrika på mig och jag snällt lyssnar på henne och backar undan?
Mamman blev flyyg förbannad och skriker på Lea att VARFÖR FORTSÄTTER DU SJUNGA NÄR HON GRÅTER ÖGONEN AV SIG?
Men hallå? Ska hon få allt hon vill för att hon blir GALEN?
Förlåt men jag har varit så irriterad idag, bara ryykt om mig!
Efter mer skrik och tårar så åker vi iväg mot IKEA, det lugnar sig en stund och vi stressar egenom IKEA för att leta efter matstället.. :( Får åka dit ngn annan gång med ett gäng kompisar istället!
Efter vi ätit mat och köpt lite mat. (köttbullar, lingonsylt, björnbärs sylt, te (vaniljgrädd), pepparkakshus, annas pepparkakor, musli och MARABOU CHOKLAD! :D    (Hade ingen falukorv... buuhuu)
iaf efter det så blir det kaos och kalabalik igen, och Lea är jätte uppkäftig mot sin mamma. Vilket jag ABSOLUT inte klarar av. Detta leder till att hon är stöddig mot mig, ger mig massa blickar och TOTAL ignorerar allt jag säger, eller att jag ens försöker ta kontakt med henne. Svarar spydigt och är allmänt ... åh ... helt enkelt!

Jag vet att det inte är snällt att skriva detta och att jag borde hålla det för mig själv, kanske skriva ner det i min dagbok istället för att publicera det såhär?
Men detta är inte meningen att allmänheten ska läsa, utan mina nära och kära som kan stötta mig i detta! Klart jag vill att allmänheten ska läsa, men ja...

Förlåt, men Familjen förstår ju faktiskt inte ändå...

Väl hemma fungera ingenting som det ska heller, Lizzie somnar i bilen men är ändå medveten och VÄGRAR att jag lyfter in henne. Fick inte ens röra henne. För då vart det SKRIK igen..  Så jag fick snällt sitta där i bilen med henne en stund.
Tills hon blir räddad av sin mamma.. Jag tycker inte om det där. :( Så fort Diana är i närheten kan jag inte göra någonting med Lizzie, hon bara skriker åt mig :( :(

Guldstjärna till Gerard som skött sig så duktigt idag *

Jag fick iaf snällt gå upp för mig själv och organisera Gerards garderob för jag hade ingenting annat för mig, Lizzie vilade med Diana. Efter det gjorde jag mat och vi åt och efter jag städat bort allt var jobbdagen slut! Finally!

Då tog jag mina träningskläder och åkte till gymmet för att avreagera alla mina frustreringar på att ta i tills jag inte orkar med någonting alls. Bara PUMPA ut alla dumma energier!
Och det var exakt det jag gjorde! UNDERBART! Hur har jag klarat mig utan träning?!? :O:O
10 min snabb gång på löpbandet (tack för ordet Lucas) sen joggning i ganska högt tempo 10min sen efter det SPRINGNING i 5 min som avslutades med 10 min blandning av snabb och lagom gång!
Så SKÖNT!! 

När jag kommit hem så spenderade jag lite tid med en svensk au pair Sofia! :) Stört sjön tjej!
Tack Sofia, det behövdes! :)

Visst har det funnit guldkorn denna dagen också och mina söta värdbarn och jag har haft roliga stunder också, helt klart! Men det är så vanligt så det tar man inte upp på samma sätt..
Imorgon är en ny dag och då tar vi nya friska tag och glömmer bort gårdagens svårigheter. Ny dag, nya möjligheter!

Ha en toppen bra Tisdag för det ska jag ha!

Gång på löpbandet och Vatten gympa står på morgonens schema! :D :D Gooo!! =)

Kram och bamse kram! <3

Inlägg nr 2!

27 September - 00:03

För en månad sen exakt så var vi på flygplatsen för att skicka iväg mig till USA.
Jag är stolt över min mamma som verkligen släppte iväg mig! :)
Det var ett steg ut i det okända, och jag visste inte alls vad som hade och vänta mig.
Från att gå från ett tryggt Sverige med alla nära och kära till att åka till ett främmande USA med ingen.
Det kunde gått helt åt pipan och det kunde gå riktigt bra...

Jag hade turen med mig, jag har fått den bästa starten jag någonsin kunnat tänka mig!
Jag har redan lärt mig så otroligt mycket på denna månaden!
Lärt sig att uppskatta saker, lärt sig att se saker från andra perspektiv och framför allt lärt mig att livet har en hel del saker att ge.! Bara man vågar ta chansen och unnar sig själv att må bra och uppleva saker. För det är det som får en att leva är det inte?
Att uppleva något nytt är som att öppna en ny dörr för sig själv, man växer och man klättrar uppåt. Och framför allt blir man glad och lycklig.
Jag har insett att livet har så mycket möjligheter och det är bara DU själv som kan ta vara på dessa!
Och man ska alltid komma ihåg att ingenting är försent!!  Men också komma ihåg att ta vara på saker och ting här och nu och inte alltid skuta upp saker och ting!

En liten sak kan få hela ditt liv att ändra riktning, på ett enda ägonblick!

Jag har insett, att mitt liv ska fyllas med upplevelser! Allt från lite mer komplicerade upplevelser som behöver mycket tid att uppfylla till små saker som kan göras dagligen.
Vad har man att förlora? Vad har man att vänta på?

Mitt år har börjat så bra att jag känner att detta var menat att bli, detta är meningen!
Jag går inte och räknar ner tills dagen jag ska åka hem, och det känns underbart.
Jag har vant mig vid ett nytt liv och det är det jag tänker leva nu. HÄR och NU!
Ingen mening att tänka på hur allt hade varit om jag bott hemma i mitt Sverige nu, för det har jag överlåtit er att leva ett tag framöver. Ni klarar er fint utan mig! :)
Men glöm inte av att upplev! Jag önskar att alla kunde få samma möjlighet som jag, att uppleva så många saker under sån kort tid! Och jag önskar att ni tar vara på varenda litet ögonblick!! Ta vara på ERA chanser!


Fråga mig inte varför jag blev så djup just nu, men jag har varit så otroligt lycklig hela helgen så det kanske är det som kommer ut nu. Jag blir som djupast då jag är lycklig. Tro det eller ej..

Måste bara tillägga en liten sak. Ni vet att jag tänker som en skårsten hemma... *phu*
Verkligheten här är absolut inte det samma, jag har inte TID till att tänka! :)
Jag tänker inte??? Eller rättare sagt, jag förstör inte allt med alla dessa tankar..
Sen kanske det kan vara för att mina tankar oftast handlade om vissavetsäkertvad och jag har inte alls den sittuationen här. Här är det bara mig själv tankarna och grubblingarna kan handla om!


Jag är otroligt glad att jag har er där hemma! Men jag är otroligt glad att jag tog steget ut i världen!
Denna tiden för mig själv behöver jag! För att komma på vem JAG är och få komma på hur mina tankar egentligen fungerar. Landa och starta om!! :) JAG behöver det här! DETTA ÄR MITT ÅR!

Och jag hoppas även att det är era alla andras år också!! <3<3<3


I wish all of you, all my luck!
Ta en stund för dig själv och sätt upp mål och drömmar. Det får oss att leva!! <3

Söndagen slut snart även för min del..

27 September - 20:53

Jag är toppen glad, kan inte sluta skratta.  ;) Vet inte riktigt vad det är med mig idag.
Men jag har haft en toppen bra helg verkligen!! Massa gott och blandat och massa roliga människor!
Denna veckan har verkligen varit fullt upp och mammas kommentar hade varit "nemen hej bor du här?" och "Du måste ta och landa lite nu!"   Så då vet iaf närmsta familjen hur jag har flummat runt denna veckan.
KUL! Men inte så bra kanske? :P
Har varit så mycket denna veckan så var tvungen att ursäkta mig för värdmamman och säga att hon inte får tro att jag inte vill vara med dom under min lediga tid. Bara det att det varit väldigt mycket denna veckan!
Och hon förstod, men höll med om att jag varit ute på MYCKET den här veckan. Woops!
Men jag trivs med det, så jag får landa lite i mig själv bara. BÅDA FÖTTERNA PÅ JORDEN och sen göra det jag hinner!=) Måste planera bättre också, men det får jag helt enkelt jobba på!

Idag blev det väldigt stressigt på morgonen, för jag var riktigt seg och kom inte ur sängen.... !
Men i vilket fall som helst blev det gymmet, gång, joggning och springning på springbandet i 25min och sen simning i 20 minuter! HÄRLIGT! Simmningen blev inte så effektiv dock, var väldigt trött efter mitt tuffa pass på spingbandet!
(Tappat ordet för vad det heter? Rullband?)

Efter det blev det några timmar egentid med goingar hemma i Sverige! Det behövdes, för att landa lite! :)
Så pratade med syster, mamma(plus Peter), Yasmine och Pappa.
Det var kul att få prata lite!! :)

Nu har jag precis tjötat hål i huvudet på min värdfamilj :O woops.
Men barnen kom hem från pappan och när jag är glad vet ni ju alla hur det brukar låta! bla bla bla bla bla bla!


Jag är glad och lycklig och nu ska jag äntligen se på ensam mamma söker, det har jag längtat efter hela veckan! :D Sen har jag även hittat en sida (Sofia visade mig) där man kan kolla på alla olika sorters serier :)
Vänner, Sex and the City, Scrubs, OC ah alla du önskar! :)
Sidereel.com try it!

Ska även dela med mig av min lilla plan.. :) Ska köpa en liten bok där jag ska skriva ner alla nya ord jag lär mig :) Kan vara kul att läsa sen!

Puss på er goingar! You meen the wold to me!After te Mall..

26 September - 19:29


Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig, men jag tyckte jag skötte mig fint ändå:)
Skulle inte köpa så mycket idag, bara träningskläder.  Så hyfsat bra!!   ;)


7 par underpants för 25dollar. (8-10 dollar styck)
3 par linnen för 10,50 dollar
Kofta utan ärm 22 dollar
Klämmor och sunglaces.. 20 dollar
Shorts 26 dollar
DYR mat på Subway 8 dollar....

Det var jätte trevligt! :) Sprang på en tjej som grejade med plattång och den var super bra! Tro mig!
Fast har ju en bra hemma så tänker inte slösa pengar på det!
Sen fanns det löshår (clips) som jag provade som jag ska spara pengar till! :D
200 dollar för en uppsättning, men man kan välja att köpa fler, och då blir det ju mer hår! =)
Så ska kanske satsa på det istället, få se när jag väl ska fixa ordning det ;)
Om jag köper det nu så hinner det ju blir lite slitet innan jag åker hem och då kan jag bara byta håret! :D Gratis! =) Som jag fattade det som. Sen är det 2 års garanti, så jag har ju iaf ett års garanti.
Men det får bli efter jul någongång tror jag. Först måste jag spara pengar till Florida och sedan kan jag köpa det. Först och främst måste jag klippa och färga håret. DET BEHÖVS!

Jag är jätte glad idag precis som alla andra dagar, och snart blir det film med tjejorna :)
Hannah, Nina och Sofia! :)

Imorgon får det allt bli YMCA och lite träning och sen börjar "allvaret" igen på måndag ^^ :P
Även denna veckan väldigt bra schema.

Måndag: 10-18
Tisdag: 11:45-18:45
Onsdag: 10:30-6:30
Torsdag: 11:45-15:45 en stund ledigt sen jobb igen mellan 19-23.
Fredag: 10-17
lördag:  - Ledig
Söndag: 17-24


Hur har eran helg varit so far? :)
Min har varit kalas och kommer bli mer kalas!

Pussåkram  <3<3<3


Oj...

26 September... 10:50

Blev ett låååååångt inlägg igår, värre än att läsa en bok ju! ^^
Hoppas ni orkar slumma igenom det iaf, men missa inte det "viktiga"    :)

Ha en toppen bra kväll folket <3 Puss

Blixtar och dunder.!

25 September - 01.27  (sorry tiden)

Hej gott folk, nu kommer det efterlängtade inlägget som jag gått och laddat efter i några dagar nu!
Först och främst vill jag nämna att det varit ett par bra dagar!
Har hänt en hel del saker sen vi hördes sist! :)

Vi börjar med Onsdag!
Efter att varit smart och tappat en del av navelpeircingen i toalettet fick jag snällt åka och skaffa en ny, ligger an tatuerings studio 5 min härifrån så det fick bli en tripp dit. Så vem vet hur jag kommer se ut när jag kommer hem..... ? Har faktiskt en (fast bara en liten) tanke på en sak jag vill ha.. Men bli inte rädda, jag kommer nog inte överväga att göra den ändå. Kanske!.. I alla fall, väl framme tog jag mitt förnuft till fånga att jag inte orkade stå där och krångla med min beslutångest och funderingar på om jag vill ha den eller den andra, vilket färg, vilken stil och allt det där som alltid kör igång när jag ska införskaffa mig något.. Så jag gick in, tog en nabb kik på alla underbara navelpeircingar och bestämde att jag bara köpte en kul. (den delen jag tappat).. Fort och smärtfritt!
kostade 5 dollar. Så det var ju toppen!  Fast ska absolut besöka dom igen för servicen var toppen bra!!
Efter detta mötte jag upp ett par aupair pooolare och gick tillsammans med dom till en kareoke bar.
Tro det eller ej.... men.....
JAG SJÖNG!  Hade gett mig f***n på att om jag är på en kareoke bar ska jag bennemej SJUNGA!
Och det var precis vad jag gjorde, helt själv på en pub! Hanna?! Mår du bra?
Och det känns så skönt att jag gjorde det! Släng dig i väggen att jag är blyg?!? :D
Jag grejade det, och som ni ser på bilden var jag tvungen att hålla mig i stolen för jag skakade såå ^^ MEN JAG GJORDE DET! :D .... och det lät förjävligt. Men det spelar ingen roll, jag är stolt!
Valde med stolthet en svensk sång! Abba- mamma mia! :)
Hanna from Sweden with Abba!
"Hi everyone, this is a song from Sweden with the swedish band ABBA!"
Jag växer för varje dag, nu ska här bli ändring på saker och ting!
Vi hade en jätte trevlig kväll, trots att man kände sig som ett litet barn bland alla spritflaskor och öl(armar)? haha vad heter dom? Do you have any Sodas? ;) Och vi fick dom gratis, hon måste tyckt synd om oss ;)

Torsdag..
Mamma och Sarah? Kommer ni ihåg dom hästarna jag och Sarah fick av Barbro när vi bodde uppe i Mickelsdamm?
Jag fick syn på en klädnypa och kom på idén att göra en sådan häst för att visa, eftersom jag och min syster haft hur kul som helst med dessa.!
Så jag satte mig och pysslade lite när minstingen sov! :)

Visade den för Gerard vilket resulterade till att jag efter några sekunder satt och tillverkade en till!:)
Vad kul det är att få leka barn, och inte behöva ha någon att jämnföra sig med och bara köra sitt race!
U   n   d   e   r   b   a   r   t! :)
Det blev dock inte mycket lek med den, men det var kul att tillverka. ! :)
Och att få berätta att jag själv lekt mycket med liknande hästar när jag var liten!
Denna dag var det även en Au pair träff hos våran LCC (kontakt person) lite pizza party men det var väl inget ståhej direkt. Åkte dit, skrev upp sig på en lista och åt någon slice of pizza.
Efter detta lilla möte gick jag hem till tyskenHannah en stund. Och vi hade jätte kul, lärde varandra lite ord på vårat språk och jag har nog aldrig skrattat så mycket åt att något försökt säga fyra ;) Fffluyra? Fffllllyyy..? fyyuuura? haha! Vi hade jätte kul! Åt lite ben&jerrys och skrattade! :D
Satt och pratade lite och övade upp våran engelska. Jätte trevligt!

Och så till dagen!!
Dagen började tidigt med att jag och den andra svenska aupairen åkte till träningscentret YMCA.
Vi hade bestämt oss för att signa upp och vilket vi gjorde! fyyy vad dyrt dom första två månaderna..
130dollar för att joina och träna i 2 månader. Utefter det betalar man 40dollar i månaden.. Dyrt så det blir att vara en AKTIV YMCA:are!
Efter signingen tog vi en simtur och jag fick en snabbkurs av Sofia i ryggsim(krål) jobbigt men gott för kroppen!:)
Blir simning i stort sett varje morgon framöver plus träning 4 ggr i veckan. Som pass eller i styrkerummet!
gott é dee!

Idag har varit en jätte bra dag med Lizzie, vi kommer varandra närmare och närmare för varje dag som går!
Härromdagen somnade hon på min mage! <3 Snuttan!
Idag har vi lekt så det står härliga till! Hon ignorerade till och med sin mamma när hon kikade förbi.. DET hör inte till vanligheterna. Men det kändes jätte jätte bra verkligen.!
Hon brukar nämnligen ge upp alltvi håller på med och springa till "mammie".
Men vi hade jätte kul, och vi var utomhus i trädgården. On the backyard!

Efter jobbet blev det IDOL i väntan på att Hannah skulle sluta och sen blev det DINER som gällde! :)
Jag beställde någon kyckling i pitabröd med tsatsiki och fries.
Den GODASTE tsatsiki jag någonsin ätit, och nej jag skojar inte!
MAMMA,PETER,SARAH,RICKAD (alla garlic älskare) ni MÅSTE äta där med mig! Och välja något med tsatsiki. HIMMELRIKET! :D:D
(hihi så jag tog med mig det som var över hem ^^)
Man fick det i en liten plast burk, som på pizzerian.  Yummie!

Sen blev det hem och "hänga" hemma hos Hannah och våran totalflopp vid val av film. Hyra film för endast 1 dollar? Billigt!
Även idag lärde vi oss lite ord samt visade bilder på mat, godis, traditioner m.m. Riktigt spännande!
Sammanfattningen av denna dagen är alltså! LYCKAD DAG!


Random...

Först och främst vill jag be min mamma leta upp ekorre. Iduvetvad! :)
För det springer jättemånga ekorrar här. SÖTA!
Plus att det tydligen ska bo tvättbjörnar i garaget!.. Aaaw! Vill se vill se vill se! Har dock inte sett någon ännu.
Sen är det lite skumt här.. Det är så sjuuukt mycket ekollon här så det är inte sant, jag har nog inte sett såhär många ekollon i hela mitt liv. Sammanlagt!
Ordagrant.. Så regnar det ekollon. Som tur är har varken jag eller barnen fått någon i huvudet!
Men bilen fick sig en redig kängare härromdagen! Jisses!
Vädret är fortfarande varmt, men några dagar hit och dit kyligt i luften. September och jag kan gå omkring i linne, shorts och flippfopp??  Men snart säger det tydligen PANG och blir kallt fort! Väder tydligen fortare än vinden.

Imorgon blir det shopping at the mall, ska bli spännande att se hur det ser ut där :)
Stoooort tydligen.
Och VET ni? Vart jag ska till på måndag?
TILL IKEA OCH ÄTA LUNCH !! :D
Barnen är lediga från skolan så det blir en tripp dit med familjen! :) Wih!


Nu har ni fått ett långt och saftigt inlägg igen. :) Vi hörs av snart igen!
Puss puss.


Ps. Jag berättade för Lea att jag och min familj alltid säger pusspuss när vi går och lägger oss eller när vi går hemifrån. Så igår kväll sa hon good night. pusspuss och idag när hon åkte till sin pappa sa hon det igen..
Sweetie! Ds


Pizza Party!

24 September - 19:26

Nu blir det alldeles strax iväg på Pizza Party och mitt en gång i månaden möte med min aupair grupp. :)
Ska bli kul att träffa lite fler folk! :)

Hinner knappt med mig själv känns det som, så hinner inte skriva här idag..

Ska bättra mig, för har faktiskt gått runt hela dagen idag och funderat på saker jag ska skriva :P ^^
VARMT idag så låg ute och pressade lite! :D Och fick faktiskt färg !! :D


Pussochkramskummbanan! Ha en underbar fredag folk! <3

Kära Swealand!

22 September - 19:04

Nu är det kväll här och natt i Sverige. Hoppas ni alla sover som små änglar!
Någon Anonyt skrev en kommentar "Lägg in bilder!!!" Vem?
Jag har några bilder på huset och lite hur här omkring så kan väl lägga in lite bilder då då! ^^

Idag har varit en jätte bra dag!
Varit i Parken och haft en liten picknick, satt ner i 5 minuter sen var det till att springa till gungorna.


Vi har även pysslat lite idag, Lizzie grejade med Playdo lera och jag satt och klippte och klistra! :)
Här är mitt resultat ^^ En fjäril och en blomma! :D


Jag har frågat grannen om jag kunde låna deras hund och ta med den på promenader så idag svarade hon mig att det får jag mer än gärna göra och att hon skulle uppskatta det :)
Jag har en hund att gå ut och gå med!! :D Yay! =)
En svart labrador, full med energi!!Jag har lagt över bilderna på huset på familjens dator så kan inte visa dom idag. Får ta det en annan dag! ^^
Idag blir det karaoke som gäller! Fansiken vad nice!! :)


Ååååh! Jag gjorde världens smartaste grej idag.. När jag satt på toa så kollade jag samtidigt på min navelpeircing och började skruva på den lilla kulan. Tänkte ögonblicket innan att detta är nog ingen bra idé för kulan kommer plumsa i vattnet. Och vad hände en sekund efter? JO den ramlar ner i vattnet och försvinner... Ser den inte ens! :S Åh! Så nu har jag tejpat naveln så den kvarstående delen sitter kvar. haha!
Blir till att köpa ett nytt smycke idag innan kareoken! :P SMART GJORT HANNA!! :D

Igår blev det tiger kaka med Lea :) Kuligt! Jag åt bara en liiiten liiiten bit dock!
Om maten här, som många är nyfikna på! Barnen äter ju inte sådär toppen sunt till lunch och sådär men maten vi äter till middag är det nyttigast på länge! Inga kolhydrater för 5öre!
Kött och brocoli åt vi idag. Hon äter varken sås eller potatis/pasta/ris. Vilket var jätte konstigt för mig i början men nu börjaar jag vänja mig och det är riktigt gott! :)
Förutom när det gäller biff, att jag måste steka mitt kött lite mer. Här äter dom den ROSA! Men det var bra att vara ärlig från början så nu får jag fixa mitt egna kött :) (Låta det vara kvar på grillen lite längre)

Jag fixade ett Amerikans konto i måndags också! :) Frääsigt! Jag kommer få ett kort med den amerikanska flaggan på. Fanns jätte många olika motiv! Och man kan byta och få ett nytt kort när man vill, kostnadsfritt! :D

Något som kanske också är kul att veta är att jag pluggar teori på engelska just nu, för måste ta körkort här! :)
Det går väl ingen vidare men jag ska ta tag i det nu!! :)

Kramar och pussar SVERIGE!!

3 veckor idag.!

20 September - 22:33

Japp japp, tiden bara rullar. 3 veckor idag! hihi inte för att det är något att skryta om! :P
Idag har varit en bra dag, jag fick städat mitt rum på morgonen vilket var BEHÖVLIGT!
Sen så åkte jag och hämtade Lizzie och gav henne lite lunch hemma, hon var snuvig idag så vi tog det lugnt. Hon fick kolla på cinderella och sedan gick vi ut och la oss på en filt i trädgården.
Läste bok, lekte lite i sandlådan och gungade lite. Sen var det iväg och hämta lille Gerard plus en lekkompis. Playdate idag.!
Måste berätta om min lilla trafik tant, hon står alltid vid vägen man måste passera för att komma till skolan med en stopp skylt. Hon måste vara 65+ eller något. Så svårt med det där med åldern.  Hon är i vilket fall som helst jätte trevlig och byter alltid ett par ord med mig och barnen :) Jag är den första svenskan hon sett med brunt hår.
Kul att höra sånt. Hon är iaf jätte trevlig så ser fram emot att korsa den där vägen varje gång jag ska hämta Gerard.
Sen blev det mer lek och lite mat plus snacks. Lagade hamburgare idag.

På kvällen nu så blev det iväg till DINER idag igen där jag och den nya svenska tjejen delade på en äppelpaj. Japp där har ni rätt, det går inte att äta något själv här, då orkar man aldrig äta upp!!
Den var mumsig!
Men jag måste sluta med det där  nu, blivit några extra kilon nu i sommar. . . Mina svarta jeans med hjärtan på bakfickan sitter jätte tajt! :O Så nu blir det gymkort som gäller!
Har klagat hemma i ett bra tag nu att jag måste börja träna, och ska inte fortsätta klaga här utan istället ta tag i det!!! Så på fredag blir det YMCA! Signing och simtur skulle jag tro! :)
Kan vara härligt att gå upp tidigt på morgonen och ta en simtur varje morgon och sedan träna lite annat på eftermiddagen/kvällen! 4-5 ggr i veckan.
Kan vara roligt att skriva här också för att komma ihåg hur även den biten är. Om jag lyckas gå upp 10 kilo eller kanske komma hem mer vältränad än jag åkte!?

Det kommer bli svårt att skriva varje dag nu tror jag, eftersom det inte händer sådär mycket märkvärdigt under dagarna. Mer i början som man ville berätta eftersom ingen där hemma visste vad som försegick alls!
Så om det varit tomt med inlägg några dagar orao er inte, då flyter allt på som en karusell! :)
Imorgon blir det banken och fixa Amerikanskt bankkonto! Sedan jobb som vanligt och efter jobbet på kvällen kanske jag ska försöka hålla mig hemma? Smiter alltid iväg efter jag slutat på någonting med några andra tjejer. Vill ju inte att det ska verka som att jag inte kan vara med dom när jag inte jobbar. Absolut inte!

Jag tycker det är lite tråkigt att inte pappan bor i huset, för han och jag hade kommit jätte bra överrens.!
Men så är det ibland. Det blir väl bättre med mig och mamman snart hoppas jag.
Som min kloka mor sa kanske hon inte är van vid någon som jag.
För Diana sa faktiskt att hon uppskattar att jag äter med dom för någon vecka sen, men för mig är det självklart att jag vill äta med dom. Så hon behöver bara vänja sig vid en Hanna tror jag.


Virrigt och väldigt tråkigt inlägg, men det får ni ta någon gång ;) haha.


Sköt om er <3

Full Rulle..

20 September - 17:32

Hej på er alla, dålig uppdatering några dagar nu! aj aj aj!
Har i vilket fall som helst haft en riktigt bra helg, som varit full rulle hela tiden så har helt enkelt inte hunnit skriva något till er. Ledsen för det.

I fredags blev det bio med Emelie, Hannah och Nina. Vi kollade på världens mest sämsta film!
The Informant. SE INTE DEN! Jag fattade inte ens handlingen? Satt och kollade upp i taket hela andra halvan av filmen nästan och ville bara att det skulle ta slut. Suck :P
Men man måste prova på det också, right?
Efter det drog jag med mig Hannah och Nina till ett ställe som heter DINER, Emelie var trött och ville åka hem, och jag var sugen på glass. Jag beställde en brownie "meny" och det var den största portionen jag någonsin sett. Dela den på 3 eller 4 så blir det lagom!!
Vi hade trevligt iaf, blev lite uppdelat med alla 4 dock, eftersom jag och Em är svenskar och Hannah och Nina är Tyskar. Men ändå. Och haha vet ni ngt kul? Har ni någonsin smakat på söta popcorn??
Nämnligen så att tyskarna äter söta popcorn hemma! :O
Trodde dom bytte ur saltet mot strösocker, men så var det inte. Och det var väl tur det!! ^^
Ngn söt sak på, som micro popcorn skulle jag tro. Fast med något sött.

Igår var en bra dag :) Började med att jag och Hannah tog en jogging tur i parken, sen bestämde vi oss för att ta en picknick och då fick vi även med oss Nina och Jana. Trevligt trevligt. :)
Så vi gick till affären och köpte lite picknick och satte oss sedan i solen och värmen på en filt i parken! JORDGUBBAR! Yummie!!
Sen blev det lite party i staden, Em och hennes kompis från Argentina skulle dit så jag och Hannah hakade på! :)
Det var speciellt.:P Världens minsta klubb hittade vi. Lika stort som köket hemma på Långa gatan (med hallen) och en bar inträngd i det. Så vi stannade inte där länge..
Och jag har ropat "taxiii" i NYC för första gången. TVÅ GÅNGER! :D Snacka om spännande! :D
Jag fick till mig en taxi som en blixt! :D Good girl! Vi var 4 tjejer så det var ingen fara med oss.
Men vi hade kul i alla fall!

Idag har det varit slappt, passat barnen 2 h på förmiddagen och sen har jag lagat tacos till mig själv. Myspys.
Familjen är på kalas.

Nu blir jag upplockad om 15 minuter, jag och Emelie ska träffa en ny svensk tjej som kommit hit. Det blir något skoj. Kul att vara några svenskar iaf!

Finns säkert en hel del saker mer att skriva vad som hänt dessa dagar. Men kommer inte på någonting just nu.
Nu ska jag ta på mig lite kläder, kanske inte så bra att åka i badshorts?

Det är jätte fint väder här föresten, strålande sol och varmt! Ska bli 27c på onsdag!!
Ha det toppen bra, ta hand om er där hemma!! <3<3

Idol står på tur!

17 September - 22:11

Nu har jag satt mig till ro med datorn och ska snart sätta mig och kolla på idol.
Skulle kommit upp och tränat samt pratat med folk på datorn innan jag började idag, men så belv det icke ;)
Vaknade till vid 9, då jag hade ställt klockan och somnade om. Vaknade till min förvåning kl 11! :O
Så det var bara att gå upp, göra sig iordning och ge sig på dagens jobb aktiviteter!
Jag fick som sagt köra själv och hämta Lizzie idag, körde lite fel men det löste sig :)
Så krångligt att hitta rätt infart, men om man missar en är det bara att köra runt ett "kvarter" eftersom allt är rutmönstrat så behöver man inte vända, alla vägar leder överallt!
När jag kom till Lizzies skola letade hon glatt efter mammsen, när hon då märkte att det bara var jag ville hon inte alls att jag skulle hämta henne. Men det löste jag med att hon fick rida på min rygg till bilen och sen var allt toppen bra igen! :)
Fixade lite lunch (Crackers med tonfiskochmajonäs).
Sedan satte vi oss och kollade på Cinderella 3! Jätte bra film ;)

Efter det var det dax att hämta barn nr 2, och det gick bra. Bara att han inte följde med hem för han ville ha en playdate!:)
Jag och Lizzie stannade kvar på skolans lekplats och lekte i en och en halv timme innan vi gick hem:)
Hemma väntade ett vykort från min kära mamma, plus en hälsning från Sandra. Tack sötnosar!
Blev även en liten Skype kik med mor och Peter. <3

Efter middagens lilla vilo paus så bakade jag och barnen muffins, Sarah din favorit! Kladdmuffins! :D
Mest jag och Lea som bakade och det blev ett lyckat resultat!  Yummie!
Sen lekte jag och barnen så att taket nästan lyfte, det var kul! :D
Full rulle i huset idag! Härligt! :)
Hahaha ett tag bråkade lille Gerard och Lizzie om mig som om jag vore en leksak som dom ville ha för sig själva. haha SÖTA!
Sen blev det bedtime och jag klarade det bättre än galant! Hejja mig! Lille Lizzie somnar gott på kudden och Gerard var lite rastlös men lyssnade på mig och la sig tillrätta igen :)

Satt och pratade lite med Lea idag, den stora tjejen och sa att jag ville att hon och jag skulle hitta på något roligt tillsammans. Kanske någon dag då vi båda var lediga. Bara hon och jag och göra någonting som hon tycker om.
Detta uppskattades! :) Ska föreslå att bara hon och jag åker till affären och väljer ut middag samt efterrätt och lagar det tillsammans!
Hon får inte så mycket tid och vi brukar inte hinna göra så mycket roligt tillsammans eftersom Lizzie får så mycket tid. Sen ska jag ge Gerarard lite egen tid också.! Men det får bli nästa lediga tillfälle.
Jag vill ju att dom ska trivas med att ha mig här! Säger inte att dom inte trivs med mig, för det gör dom verkligen! Men ah.. :D

Nu blir det Idol för min del! :D
Hoppas ni sover ljuvligt folket där hemma! :D <3
Bamse Kram Hanna!

En ny dag till ända?

16 September - 22:10

Denna veckan har bara flugit förbi.. Redan onsdag kväll? OJ!
Imorgon blir det jobb mellan 11:45-20:30!
Ska antagligen ta mig ner i källaren och träna lite innan jag börjar också !

Idag fick jag faktiskt ut Lizzie på en promenad till affären, mutan var att hon skulle få köpa glass!
Dock somnade hon precis innan vi var inne i affären så det blev ingen glass.
Jag gick runt och kikade lite dock, det är alltid trevligt.
För det första har dom ingen som helst ordning eller struktur på grejerna. Man hittar allt här och var!
Speciellt godis! ;)
Sen som sagt har dom tuuusen saker av allt i tuusen olika märken!

Gjorde även mat idag, som jag själv valt ut och det blev kyckling filé, ris, curry sås och ärtor.
Försökte göra en god gräddsås, men grädden var konstig så det smakade massa mjölk? 
Men Diana tyckte det var jätte gott.!   hmm.. då skulle hon smaka på den vi får till hemma!
Fick dock en shock när hon insåg att det in-pricip bara var grädde  :P 
Har du använt hela grädden?!      (hihi^^)
Måste bara tillägga att jag mår så bra utav att få vara i köket och pyssla och dona! :)
Mitt ställe att få bort alla tankar och fokusera på något annat för en stund. Avkopplande att få laga mat?? 

Idag och igår en snabbis använde jag skype för första gången! :D Yay!
Syster Sarah(3min), Yasmine(några minuter, men det krånglade så det blev 1 ½h på msn videosamtal istället) och Mamma(+Rasmus) (5min)
Kändes knepigt att se folket där hemma.... hemma!

Men jag måste säga att jag trivs bra här! Vilken lyx egentligen, få pengar för att bara finnas till och leka och busa lite. Jag valde rätt som gav mig ut på detta äventyet. Mitt största problem under dagarna är att försöka få Lizzie underhållen, utan att skrika eller bara titta på tv. 
Ska man som aupair hela tiden vara aktiv i det barnen gör? Eller kan man iakta ibland bara, och se så att allt går bra till? 

Jag tycker om att ta mitt egna ansvar, städa själv och hålla reda! Tvätta tvätten helt själv ! 
Ha   ha   dock inte så svårt eftersom dom använder torktummlaren till allt plus inte bryr sig om att blanda färger ;) Jag är dock lite mer försiktig med min egna kläder. Men det får man vara :D

Idag hade Gerard en playdate (så sött att dom kallar det så) ! 
Och Lea satt vid datorn och teven.
Måste hitta på något alla kan vara villiga att göra! :) Men jag och Lea ska baka kladdmuffins någon dag! :) Så det blir nog kanon. Jag vill ju göra alla happy, väldigt svårt med lillans vilja bara! Men barn ska inte få som dom vill alltid. Right? 
Det löser sig, det gör det alltid!

Imorgon ska jag få köra bil själv och hämta Lizzie på Preschool! :) SKÖNT!
Har saknat att köra bil! Fast det bara är en kort sträcka:P
haha kan fortfarande känns en liten schock att jag verkligen FÅR lov att köra bil själv;) 
Då känner man sig så vuxen! Men lite vuxen börjar jag allt bli!

Blir 2 dagar läggning på schemat nu. Men det känns bra! :)
Jag mår bra och trivs bra! Ett vanligt tråkigt jobb i Sverige? Nej ISCH!      ;)
Kom hit alla så har vi det bäst tillsammans! ! ! 

Ha en bra dag, för det ska jag ha!  Bamse kram!

 <3 <3Times square på kvällen, vackert med alla belysningar och skyltar!!


God kväll USA, God Morgon Sweeeden!

15 September, 22:49Bilder på mina nya jeans och mitt nya linne! :)
Käära bloggläsare, om ni undrar varför det är en bild på min rumpa så är det att jag är väldigt väldigt kräsen när det kommer till hur kläder och framför allt byxor sitter. Bli inte rädda, det är bara jag ^^


God morgon alla glada, nu sitter jag här efter en dags jobb och slit ;)
Började sent idag, nämnligen klockan 12:15. Slutade när barnen somnat.
Allt har gått galant idag, förutom ett raseri utbrott från Lizzies håll. Men tror att det var jag som gjorde fel idag :/
Kunde ju vart lite mer pedagogisk, men sånt tänker man på eftetåt.. Får försöka nästa gång helt enkelt.
Det var så att hon ville åka med sin bror på hans fotbolls träning, eller var iaf väldigt nyfiken vad som hände i bilen. Och eftersom det var en kompis till Gerard (sonen i huset) så ville jag inte att Lizzie skulle vara ivägen och hon lyssnade inte på mig när jag bad henne komma till mig.
Så för att underlätta för dom tog jag henne i handen och försökte få henne till mig, men det hjälpte inte. Hon blev jätte arg och nästan hoppade in i bilden istället. Så jag lyfte upp henne och ställde henne åt sidan och frågade varför hon var arg och om hon ville vinka av killarna. Men då blev hon bara ännu mer arg och skulle minsann till bilen. Då fick jag lyfta upp henne igen och bära in henne och DET var inte populärt får jag lova :( *ont i hjärtat*
Skrikande lade jag ner henne på soffan och satte på teven, då kom hennes syster Lea och frågade var det var och blev sittuationens hjälte. Då kände jag mig jätte dum :( Elaka au pairen som är så jätte elak!
Men jag gick ut i köket istället och fixade med lite disk efter maten, och gick tillbaka till henne med en jordgubbe.. Men icke..!
Hon hade nu lugnat ner sig så jag gick dit och gav henne en hat som jag tidigare gjort till henne och då blev hon glad på mig igen. Satte mig bredvid henne och frågade om hon gillade fotmassage och började massera hennes fötter lite och sen kittla henne och busa till det lite. Det var populärt och allt var som bortglömt.
Ni som har barn, vad gör man? Gjorde jag helt åthelsike fel som bärde in henne? Hon var verkligen hysterisk och hade säkerligen hoppat framför bilden om jag inte tagit in henne.
Jag hade i och för sig kunnat vänta tills hon förstod att dom skulle åka själv och fått vinka hejdå.
Sånt blir jobbigt när man vet att man kunnat lösa sittuationen på ett bättre sätt... :S

Jag hade läggningen idag och det gick hur bra som helst!! Badade Lizzie först, gjorde det hela lite roligare och hälde i lite shower gel så att det skulle bli lite bubblor :D
Vi hade jätte roligt och hon busade på, är jätte duktig på att lyssna när man ska tvätta hennes hår också vilket är jätte duktigt!! :)
Läggningen gick galant, hon lyssnade jätte bra när jag sa att det var dags för saga och hon gick lättsamt och la sig. Vi läste Ariel! :)  Efter det så frågade jag om jag kunde få sova i hennes säng inatt och det fick jag. Så hon tog sin natta mjölk och la sig ner. Hon somnade på 5 röda! :) Duktig flicka!
Likadant med Gerard, inga protester här inte. Läste lite hackigt för honom och sa sedan godnatt. Hörde inte mer från honom idag. Duktiga små barn. Och den äldsta lyssnar jätte duktigt! Gick och la sig och läste lite :) Sedan somnade även hon som en ängel. haha när jag frågade om hon kunde borsta tänderna själv kollade hon på mig som om jag inte vore helt klok :P Så jag skrattade till lite och hon förstog att jag skojade! Roliga barn! :D

Dagen har även bestått av lek i källaren, måla och göra båtar/hattar, laga mat(koka pasta och värma pasta sås) samt spela UNO och hjälpa barnen med läxorna.
Asså shit, det är verkligen inte lätt att få ut lilla Lizzie, hon vill stanna hemma i sitt hem och helst av allt leka i källaren med alla sina klänningar. :P   Får hitta på något bra förslag. Hon vill inte gå till parken och lekplatsen, vill inte ha picknick ute (lyckades en gång dock), vill inte ut och cykla lite och vill inte leka i sandlådan.. hmm!

Idag kom även min DATOR!! yaay!!
Den är toppen!!! :D:D

Nu ska jag väl inte springa ner er med mer text, utan kolla på dagens idol program och krypa till sängs.!
Natti natti och Godmorgon! (:
Jag gör verkligen många smilisar jag......


Tjolahopp !

14 September - 22:14

5 månader kvar till alla hjärtans dag! Någon som kommer och överraskar mig då?
Ngn hemlig beundrare kanske? ;)

Imorgon kommer min dator! Yaay, så jag har bokat skype dejt med Yasmine på onsdag! :D
Så det är bara att boka upp er ngn tid!
Börjar 11:45 på torsdag och 10:30 på fredag ! Och kan tänka mig att gå upp till 8 för er skull! ;) snällt va?
Så svensk tid från klockan 14-16/17! :)
Skaffa skype nu alla!

Nu ska ni få höra lite om min dag igår!!
Jag och 3 tyskar här ifrån området tog bussen in till NYC för att shoppa, luncha och gå till central park.
En av tjejerna hade hittat ett outfit ställe som vi skulle leta upp och på vägen dit svängde vi in i några affärer.
Jag fastnade mest för ett ställe som hette Strawberry. Där jag råkade köpa ett par jeans och ett linne.
YASMINE och förmodligen alla andra vet hur kräsen jag är när det gället jeans. Och jag visste inte ens storleks mönstret och hittade ett par jeans på en gång. Första gången! Dom satt perfekt!
Magic! :D Likadant med linnet, jag blev kär! :D Så jag kunde överge dom!
Tjejerna jag var med hade varit inne i NYC 2-3 ggr innan så dom ville inte gå in och kika i dom dyra affärerna.. Så jag fick inte upptäcka så mycket när det gällde det, som sagt var vårat mål att hitta outlet affären.
Vilket inte gick så bra, men dom fick sköta det! ^^ En av tjejerna hade målat in på en karta och dom kunde dom siffer mönstret på avenyerna så jag följde bara glatt efter ;)
Vi åt på donken också, ingenting annat var öppet som vi gick förbi? Och jag tyckte det kunde vara kul och pröva mcdonalds här. Det var ingen skillnad på hamburgarna !! :P
Någonting jag tycket är kul är skillnaden på designen, allt är så sönder designat hemma i Sverige, men snyggt! Här är det enda som är designat alla höghus som står och pryder staden!

Tjejerna bestämde sig iaf att vi skulle ta subway:n till outlet stället för det var alldeles för många nr att gå.
(vi var på en aveny med ett nummer som inte alls var nära det numret vi skulle till.)
Subway:n var inte det fräschaste stället jag varit på, men det var kul att se eftersom man ser sånt på väldigt många filmer!
Vi hittade iaf fram till outlet centret tillslut, fast det var inga kläder att ropa hej för.. !
Fast hittade en jätte jätte fin party klänning och provade den för skoj skull. SHIT!
Fick bita mig i tungan och hänga tillbaka den! Hålla i sina pengar!! Och vad ska jag med en part klänning till?!

Klockan var nu närmare halv 8 så vi hann aldrig gå till central part :( Får ta en heldag där istället!!
Så vi åkte hemmåt efter att blivit besvikna att vi inte hann köpa en glass på cold stone innan vi åkte hem.
Så vi bestämde för att gå till Cold Stonde som ligger i Montclair i närheten av där vi bor istället! :)
Tog bilen dit istället och Yummie!! :D Man får välja glass sort och ngn ingrediens så blandar dom ihop det för en. Som ben&jerrys fast sin egna!! :D Yuuum!
Och där var dag ett slut, jag gick hemmåt och la mig trött i benen men lycklig och kollade lite på svenska idol innan jag somnade! :)

Glädjen fick tyvärr inte vara så länge då jag drömde att jag var på flygplatsen och skulle säga hejdå till er där hemma. Det är ingenting man vill uppleva IGEN! :'(
Vaknade med en klump i magen och var tvungen att ringa mamma, och då blev det bättre!

Gänget med tjejer jag var med i NYC igår kom och plockade upp mig kl för vi skulle till ett tränings ställe som heter YMCA på ett litet studiebesök.
Detta är ett ställe som sportlife ungefär! Fast även med en svimmingpool så man kan simma! :)
Olika program som hiphop arobics, kick boxning, step, yoga, stretchning, spinning m.m.
Jag får dock smått panik av sådana klasser, får sån prestations ångest för att det är väldigt svårt att följa efter den som visar där framme. Men jag kanske borde ge det ett försök? :S
Annars har jag ju gym delen och swimming poolen!
Jag ska träna på egen hand den här veckan och se på det efter det! :)

Sen har jag jobbat ett "kort pass" idag.. :P Från 10:45 - 18:15!
Det gick bra och jag fick laga mat för första gången! :D Jippiie!!
Hon hade dock redan bestämt vad jag skulle göra och det blev Tacos. Godare i Sverige dock med min kära familj FAMILJEN TYKON (L) (L) (L)

Efter jag slutat tog jag det lite lugnt innan jag bestämde mig för att ta en snabb walk till affären, satte på mig mina nya sneaker, mjukis och en t-shirt, tog med mig min Mp3 och gick mot affären, när jag gått en liten stund känner jag för att jogga så jag skiter i affären och jogga istället!! :D
Lite intervall sådär, mjukstart! Greeeat!
Räcker det att träna varannan dag? För om jag ska kunna träna imorgon måste jag göra det innan 10:15 och det känns för mkt om jag tränat nu på kvällen. Hade varit en annan sak om jag kunde tränat på kvällen, men det kan jag inte. Jobbar till 23:30.  

Dagen har i vilket fall varit lyckad och jag kan inte låta bli att drömma om ett eget place! :D
Har det mysigt här uppe på min lilla övervåning med ansvaret för att hålla rent själv :)
Det går och jag plockar undan lite varjedag, jäkla spridning av grejer överallt!!
Och shit vad det blir damm och smuts på toaletten fort?? Handfatet MÅSTE torkas ur 1-2 ggr i veckan!! :O
Toaletten behöver vi ju inte diskutera här ;) haha!


OJ vad mkt text..... ^^ Hoppas ni hittar ngt intressant!
Gooood morgon! ;)


Jag är ingen mäster fotograf, men här har ni lite bilder på mitt krypin! :)
BAMSE KRAM HANNA!! Grupp kaaaaam!!!

Idag blir det bara godnatt...

13 September - 23:45

Godmorgon på er, ni får läsa om min braaaaiga dag senare under dagen den 14, september, eller om jag inte hinner skriva innan natten får ni läsa allt på onsdag morgon ;)

Ville iaf bara säga att jag mår bra och att jag trivs som en fisk i vattnet! Idag har varit en riktigt bra dag!! :D
Hur var eran dag? (L)

Mega bamse kram Hanna!

Först och främst...

12 September : 00:04   (13 sep)

... vill jag bara tacka alla underbaringar som kommenterar och säga att jag är ledsen som inte hinner svara på era frågor. Men jag ska försöka hinna med att svara!
Eller så snor jag en idé från en annan bloggare och svarar på era frågor i ett inlägg en eller två gånger i månaden?
Så får alla svar på allt! :D
Men jag vill iaf att ni forstsätter med det goda jobbet!! :D
Blir så glad, så ge inte upp!  Jag uppskattar det!

För det andra ska jag berätta lite om min låånga dag! :)

Vaknade upp vid 9 och gjorde mig iordning för dagen! :)

Gick ut och ställde mig och väntade på min drive! :D
Efter en timmes vel hit och dit och möt mig där och åk dit, stanna där och ja helt enkelt en enorm vilsenhet i en stor stad.. Så sket vi i det och jag gick in och satte mig och laddade upp lite bilder på fejjan istället! (Sara en tjej från aupair skolan som kallade facebook det och det lät coolt så jag härmar henne nu)

Gick ut och ställde mig och väntade på min drive! :D
Efter en timmes vel hit och dit och möt mig där och åk dit, stanna där och ja helt enkelt en enorm vilsenhet i en stor stad.. Så sket vi i det och jag gick in och satte mig och laddade upp lite bilder på fejjan istället! (Sara en tjej från aupair skolan som kallade facebook det och det lät coolt så jag härmar henne nu)


(klicka på bilden för förstorning)
Under tiden jag laddade upp alla bilder kom lilla Lea upp till mitt rum och frågade om jag kunde hjälpa henne med hennes hår. Eftersom hon blev så nöjd med det jag gjorde igår! :) Och självklart gjorde jag det! Hon blev jätte nöjd och sa att jag borde försörja mig på att bli hårstylist! Gull unge!Efter det messade jag två tjejer här ifrån och undrade vad dom gjorde, man kan ju inte sitta inlåst i ett hus hela dagen!! Den ena tjejen var i NYC och den andra tjejen hade ingenting för sig så vi slog våra kloka huvuden ihop och bestämde oss för att dela denna dag då ingen av oss hade något att göra. Så vi bestämde oss för att kika runt lite och äta någonstans tillsammans.
Så vi gick en ganska lång bit för att komma bort till några få shoppar och gick direkt till ett hamburger ställe där vi kunde äta :)
Hon i kassan tyckte att jag hade en fin accent och undrade vart jag kom ifrån :) Riktigt kul att höra :)
Can I ask you where you´r from. I really like you accent!
(något i stil med det)
Haha måste berätta en till rolig grej, vi var inne i ett litet litet "shopping house" och köpte mig ett telefon kort, måste säga att det är otroligt roligt att prata engelska! :D:D Riktigt kul att stå där och prata med den som står i kassan! :D Tjötar på som bara den nu! :D Vilket går bra bara jag inte behöver använda några konstiga ord.
Iaf... till sak! Hannah skulle besöka damtoaletten och det enda stället som vi hittade en toalett på var på dunkin dounuts. Så jag blev lite uttråkad när jag väntade och kollade lite nyfiket på alla olika dounuts. Eftersom det var ganska tomt som kom han bakom kassan fram till mig och började prata och jag undrade vilken hans favvis var. Så stog vi där och disskuterade dounuts ett tag, sen erbjöd han mig att köpa 2 dounuts för 1 dollar.
Egentligen kostar dom 2.29 dollar/styck eller något liknande.
Och självklart slog jag till ! :D  hihi!
Jag och Hannah gick lyckliga där ifrån med min dounuts påse! :D

Den andra tjejen jag har träffat, svensken Emelie smsade mig och frågade vad jag skulle göra senare på kvällen och jag och Hannah hade inga direkta planer så vi hoppade på deras förslag att åka och bowla! :D Jippie!
Efter jag och Hannah gått runt och kikat lite i Montclair, där det fanns några få affärer ville en kompis till henne som också är en aupair här gå och äta på ett ställe som heter Diner, så vi bestämde oss för att sätta oss där och vänta på att vi skulle kunna åka och bowla.! :)
Jag tog en coke och en konstig blåbärs paj, paff jag blev när jag hade föreställt mig en goooood smulpaj! :O
Men det mesta gick ner iaf! :P
Det var verkligen stoooora portioner mat! Det är ett mat ställe,  väldigt fint och verkar vara god mat för övrigt!! :D Men portionerna var ju inte att leka med! phuu!
DIT SKA JAG GÅ OCH ÄTA NÅGON DAG ;) Får man ta med sig en doggybag hem! ^^ Och dyrt var det inte heller!

Nu var det time att åka hemåt igen och åka vidare till bowlingen! :)
När vi kom fram så var det väntetid i en timme så vi skrev upp oss på en lista och åkte till en affär som hette kmart och kollade runt lite! :) Det var... spännande! Ingen var där för att köpa något direkt utan bara fördriva tiden så det gick väl sådär, men jag hade det trevligt!

(Jag använder inte lite :) :D ^^ :P smilegubbar iaf....)

Bowlingen gick för övrigt bra och vi hade en rolig time!
Efter vi hade spelat i 10 minuter så startade dom lite effekter, ljus och sådär.! Disco bowling, och lååg låååg musik i bakgrunden.. Alla höööööögljudda amerikaner lyckades överrösta högtalarna. Daaaim!! ^^

Amerikanre är tuffa!! :D:D


En bra och lyckad dag!Bilder från gårdagens styling! :D Lyckliga dunder söta Lea!!

Hej hopp gummi ...

Den elfte September klockan 19:58!

Hejsan alla glada, just nu är jag på toppen humör och det känns kanoners! :D
Känns dock som att klockan är mitt i natten och inte som att klockan skulle vara 8.... :P
Men men iaf, jag har nyss sminkat mig och snyggat till mig lite! Vilket jag inte orkat göra under hela veckan! SKÖNT! :)  Iaf så ska jag snart få besök av en tysk tjej, vi ska förmodligen se på en film eller något sånt :)
Trodde dock att hon skulle komma vid 6-halv7 men det blev lite senare än vad jag trodde.
Men men, det blir säkert bra! :)

Idag har jag haft en bra dag med barnen :)
Lizzie hade en play-date (som dom så fint kallade det) sedan fick lizzie lite lunch och vi satte oss och kollade på en film. Efter det var det dags för Gerard att bli upp plockad på skolan så vi gick i regn och rusk dit!
Efter att vi blivit lite kalla fick barnen varm choklad och varma bagels.
Vi spelade även UNO och jag och Lea plattade varandras hår med min nya plattång! :D

Sedan kom deras far och tog med sig barnen över helgen till sin lägenhet! :)

Då dunkade jag lite musik och mådde allmänt bra! :D Har varit tokig hela dagen! :D

Imorgon blir det shopping på ngt stort outlet ställe, jag själv ska dock hålla i pengarna men kan vara kul att få åka med och titta! :D Jag och två tyskar som gick i samma klass som mig på aupair skolan!


Det var min dag gott folk, här kommer lite bilder på en glad Hanna! :D

Puss på eeeeeer!! (L)


Såhär ser jag ut ikväll! :)


Man får använda sin vän spegeln när man inte har någon som fotar :P
Här är en bild på mina värdbarn! Ville ge er något intressant att titta på, alla måste ju undra hur det ser ut här och alla vet ju redan hur jag ser ut så här är dom :) :DInte världens bästa bild tagen på huset... hihi! Ska ta bättre bild. Men iaf, bild från trädkojan!Nu ska jag gå ner och heja på Hannah! :)
Ha det fiint!

Up side down.

10 September 2009 - 22:51


Idag har varit en dag med mycket blandade känslor, och en lååång dag som knappt ville ta slut. Nu sitter jag här och ser tillbaks på denna otroliga dag.....
Alla kan ha sina bad-days, right? Frågan är bara vad man gör med barn som bara protestrerar och inte alls vill ge med sig? Som dessutom får göra vad dom vill när dom frågar sin mamma...
Jag är inte van vid detta, och det är jätte svårt för mig att se på och låta barnen bestämma över den som är äldre?

Kategorin mat står idag högst upp på min lista... !
Lilla lilla Gerard har ätit en halv halva av en smörgås under dagen av sin lunch i skolan, kommer hem och äter bromnie och säger sedan att han är hungrig och vill ha popcorn. Jag säger att han kanske borde äta något mättande istället och föreslår smörgås eller flingor eftersom vi skulle äta middag 2 h senare. Nej då nej då.
Då går lilla söta rara Gerard upp till övervåningen där mamma befinner sig och ber om att få popcorn och visst får han det..   Popcorn till mellanmål?

Det är såhär i detta stooora land här äter man frukost(när man vaknar), snacks(då man själv vill), lunch (vid 12), snacks, middag (Allt mellan 5-7) och snacks.

SNACKS = kan vara allt från ostkex till ostpinne till en godis bit till ngn frukt till flingor i en liten skål (ingen mjölk) till             POPCORN!

Alltså äter dom ingen kvällsmat, och om jag äter middag vid 5-6 är jag hungrig vid 9-10 igen..
Så jag pratade med Diana igår och frågade om dom inte åt kvällsmat eller ngt innan dom lägger sig.
Hennes svar var då att dom tar väl lite snacks då och då och erkände att hon faktiskt tog snacks på kvällen. Så sa jag att jag brukar äta smörgås eller yougurt eller ngt. Då blev hon helt shockad, smörgås? Jaså?
Haha men jag frågade om lov så jag får fortsätta att äta som jag vill! Jippie! ;D

Hur som helst så har barnen gått lite i motvind idag.. Men dom är fortfarande lika söta! :D
Bara man klarar av det på ett bra sätt.
När lillan får attacker och gråter och är emot allt försöker lilla mamma trösta och skoja till det och (ge henne det hon inte fick från början) men det fungerar bara inte för mig. För det första kan jag inte ge henne ngt som hon redan har fått ett nej och och för det andra går det inte att prata med henne under dessa attacker.
Sååå.. hon får ligga där på golvet och stortjuta tills hon lugnat ner sig!  *taaadaa* DET FUNGERAR!
Alla är så pluttinuttiga här och snuttigull du ska inte gråta...!  NIX det fungerar bara inte, ORD OCH INGA VISOR! Gör det mig till en dum och elak au pair??

Lizzie. Har sina stunder men även sina otroligt söta stunder!! Älskar att klä upp sig, hon har en hel hög med massa fina prinsess kläder nere i lekrummet! :)  Går hela tiden runt och säger hur och älskar alla!
Plus att hon är riktigt riktigt duktig på att hjälpa till och göra saker man ber henne om.
Som att plocka bort efter sig, tvätta händerna, hjälpa till med något m.m. Jätte duktig !

Gerard. En riktig gentleman, håller upp dörren när man ska in, hjälper till att bära in varor när man varit och handlat och är otroligt jätte gullig när det gäller det! :D
Älskar att busa och leka! :) Får ge honom lite mer tid under kvällarna, har oftast fullt upp att göra Lizzie glad och sysselsatt men när jag får tid brukar vi busa. Och han älskar det!
Han kommer förbi mig ibland och puttar till mig och säger: DU ÄR! (kommer inte på vad han säger på engelska.. ? Your it. Eller ngt sånt.)
Och hans skratt är bara underbart! (:

Lea. Min lilla pratdocka! :) Hon verkar så vuxen hela tiden och vi brukar sitta ner och prata och disukutera, jag frågar henne vad saker heter på engelska och hon hjälper mig gärna.
Har dock inte hittat något som hon tycker är roligt att göra, förutom att prata. Hon tycker inte om att leka och busa, tycker inte om att spela spel och nej ingenting sånt. Vad hon tycker om att göra som jag fått en liten susning och är att baka! :) Så det får vi göra någon gång :)
Haha roliga är att dom har färdiga blandningar till ALLT här.! :P  Hon gjorde brownies med mix förra helgen.

Lite goda ord om dom också, sååklart!Idag beställde jag en dator, en dell och jag hittade att alla visst hette inspiration 15, eller olika klasser iaf.. Uups!
Men jag köpte inte den billigaste, det ville inte Diana! ^^  Så jag kommer betala 620 dollar! (4995) ngt i svenska kronor. Tycker jag var ett pris för en bra dator.
Tyvärr hade dom inte denna datorn i ngn färg ändå, eftersom det var kampanj så kunde man inte välja färg. Buuhuu! :( Jag som hade bestämt mig för ljusblå! (Mer min personlighet  ^^ )  MEN MEN!
Datorn blir levererad till mig precis om en vecka, 17 september! Yaay!
Skype den 18:e VÄNNER!! (L)

Farmor... (och alla andra som undrar) svar på din fråga. Skype är som ett videosamtal, skall vara mkt bättre än det videosamtalet man har på msn. Detta är gratis men gott! :D
Man behöver alltså en mic och ett par hörlurar och helst också en cam :)
Då man är inloggad kan man ta emot samtal! :)


Nu ska jag sova gott medans ni måste gå ur sängarna, moahaha!

Hoppas jag inte lät för elak med det jag skrivit, men ville dela det med er också. Allt är inte alltid bra. Men självklart ska man försöka göra det till det bästa!! :)

Puss och kram!
Love Hanna

(hoppas ni orkade läsa mitt lååååånga inlägg!)

övertext saknas

090909 :D - 19:33

Alla haft en bra dag? :D turdag idag och allt!

Min dag har varit bra! :)
Vet inte om det finns så mycket att säga om denna dagen dock..

Lekt, målat och kollat på film med lillan! (:


Ska köpa en ny dator! =D Har hittat en jag ska köpa!
En DELL, inspiratio 15-a 15,6"
Då är det bara det där med beslutångesten... !! Rosa eller ljusblå?

Vi beställer den imorgon och får den hemskickad till husen inom 1-2 veckor.


Jo en sak har jag att berätta, jag måste ta ett new jersey driver license.
Och beroende på hur bra det går eller inte på teori provet så behöver man kanske inte köra upp.
Dvs. OM det går bra behöver man inte....


Talade även med 2 1/2 svenskar idag från sverige!! :D  Mamma, Sarah och Yasmine! :D (L)
Skype skype skype snart... ! :D Sååå goingar, ladda ner SKYPE! :D http://skype.com    lätt som en plätt!

Väldigt flummigt inlägg... men ett inlägg :P

PUSS OCH KRAM!

missade bilden, duktigt Hanna! ;)


Glomde skriva tid och lagga ut bilden ;)

8 September - nu nagra minuter senare 16:51! :) (egentligen 4:51 med lattare att forsta utan am och pm)Mig i "the red tunnel" :)

Snabb kik! :P

Hej jag sitter har och vilar fran jobbet (eftersom det ar saaa jobbigt) ;)

Lillen sover sa jag har ingenting att gora :P
Tankte bara ladda upp en bild pa MIG fort sa ni kommer ihag hur jag ser ut plus att ni ser att jag har det bra och lever! Here comes a big smile from me to you! <3

Mer om dagen kommer imorgon eller senare! :)

Ps. Ska ivag och kopa cam idag!! :D Ds

En ny bra dag till anda! :)

7 september - 21:37

Hej hopp!
Nu ska jag snart ga och lagga mig, forst ga och ata lite sota flingor!! ^^ ALLT ar sott har, mamma du hade gillat det! :D

Ater till min dag!! :)

Dagen borjade valdigt bra med att fa prata nagra ord med min kara kara mamma <3
Efter det gick jag och Diana igenom lite regler och saker som jag ska gora, tvattade lite och sadar!
Vi gick sedan till parken for en stund dar jag busade massor med Elizabeth!..(Den yngsta dottern som jag kommer att spendera mest timmar med under arbets tid) Tills hon hittade nagra jamngamla kompisar som hon lekte med isallet for med mig... buuhuu!! ^^

Fick aven tillatelse av min vardmamma att lagga ut bilder har pa bloggen sa ni i sverige vet vad som hander under dagarna. Det kommer jag dock fixa nar min dator ar iordning! (vilket den forhoppnings vis kommer bli imorgon)

Efter det akte vi hem och det var min tur att ta hand om barnen for nagra timmar!
Vi spelade lite fia med knuff, lekte lite i deras lekrum och at lite mat :) Det gick bra tycker jag, barn ar som dom ar och syskon ar som dom ar sa lite fighter far man ta :P

Nar vardmamman, Diana kom hem igen och jag hade jobbat klart gjorde jag mig iordning och akte och traffade en annan svensk aupair som bor har i narheten. Vi hade trevligt sittandes i parken pratandes :)
Bor massa aupairer har, sa det kommer bli kul! :)

Nu sitter jag har lite hungrig framat kvalls kvisten och ska snart ta och ata lite kvallsmat!
Kanns lite lustigt att ata mat och ga och ta mat sa jag fragar alltid. Men det blir nog battre med tiden!

Imorgon borjar barnen skolan, sa dom har haft en vaaaaldigt langt sommarlov!! :P
Imorgon har jag hand om Lizzie (Elizabeth) en stund sjalv, vilket kanns bra! Behover vinna hennes fortroende lite! Sa det inte hela tiden maste vara mommie mommie mommie!

Ett langt inlagg idag, from me to you! :) GOD MORGON! :D
Ta hand om er och ha en underbar dag! :D

Im happy! :D:D:D

God natt pa mig! (:

Kanns battre igen! :)

6 September - 20:51

Hej alla morgon piggare blogglasare in Sweden!! :)
Jag fick lara mig att for att klara en utmaning  like this maste man halla sig fran tankarna, far inte se langre fram an dagen som ar. Och vad den har att erbjuda!

Njut av varje sekund for det ar inte alla som ger sig ut pa sant har! Angra inte att du inte tog vara pa tiden!
Utan ta vara pa den och ta vara pa varenda del av erfarenheten!

Jag och den storsta dottern har precis kollat pa 17 again. Jatte bra film! :)
Nu ska jag ga upp pa mitt rum :) Fint rum for ovrigt :D


Ska forst och framst fixa min dator, sen prata med mamman om bilder och namn m.m.
Sa kanske ni hanger med lite battre :P

TA HAND OM ER OCH HA EN BRA DAG, FOR DET TANKER JAG HA!! :)

Forlat Sverige..

6 September    11:06

Hej igen.
Igar hade vi en jatte mysig dag, var i en mataffar, dar allt vekligen ar stort stort och stort. Det finns inte en sak att valja bland.. haha och dar ar ju jag valdigt bra? Borde finnas en affar for sana som jag, inga valmojligheter utan bara en sak av allt!!
Efter det akte vi hem en stund och senare akte vi till en pool for allmenheten, som vi badade och solade lite :)
Efter det blev jag jatte trott och gick och la mig och vilade lite..
Blev vackt och fick ata lite mat :)
Efter det blev det lite baseball kast till lillkillen och aven ficklampe jage. :)

Sen gick vi in och at lite brownie som den aldsta tjejen bakat, super god! Dock smakade vanilj glassen weird har! :P
Sen satt vi i vardagsrummer allihop, mamman hade 2 vanner pa besok sa dom rullade runt pa golvet tillsammans med barnen och busade i mangder!

Jag gick upp till mitt rum vid 21-tiden och kollade pa en film, vilket inte slutade sa bra. Jag fick en jatte klump i magen och funderade pa vad jag ska gora har sa lange?..
Jag trivs ju med er dar hemma!! Varfor valjer jag att aka bort sa lange?
Jag vill verkligen ha allt som jag lamnade det om ett ar, men det ar i vissa fall for mkt begart. Sa nu vetr sverige att jag har min forsta riktiga hemlangtan, men jag lovar att bli battre.

Imorgon borjar allvaret, jobb mellan 12-19 imorgon.
Ska bli kul att fa ansvaret sjalv.

Sa ska jag forsoka traffa nagra andra aupairer i narheten sa jag far komma ut och ha lite kul.!


Ta hand om er <3<3

Antligen anlant till vardfamiljen!

4 September   20:43

Hej alla barn nu blir det barnprogram!
haha neej det blir det inte.
Jag sitter hos familjen nu och bloggar lite till SVERIGE!
Dagen har varit toppen och min forsta dag hos familjen kanns riktigt bra.
Vi har varit till lekplatsen, akt bil runt i kvartererna och atit pa resturang. Yummie!

Det ar verkligen fint har i omradet. Husen ar enorma och jatte jatte fina!
Dream land.   Tank att fa ga pa promenixer har. toppen!! :)

Huset ar ocksa jatte fint och det var riktigt skont att fa packa upp sina grejer. Kandes konstigt dock, packa upp vaskan och det var inte hemma?? Det kandes weird :S Men jag vanjer mig val sa smaningom och kommer att kanna mig lite hemma efter ett tag iaf! (:

Ungarna ar great! G ar en san gentleman. Haller upp dorrar, hjalper till och bara och aah, han ar great!
L ar som en liten extra mamma och bryr sig verkligen om andra. Hon hjalper mig aven med spraket. Jatte sot!

E ar lite busig idag dock, men jatte jatte sot! Lite deceplin sa kommer vi att ha det toppen!

Fick en teddy bear nar jag kom hit idag. En USA bjorn! :)
Dom blev aven jatte glada over sina presenter!! :)


Nu ar jag jatte trott och ska ga upp och relaxa pa mitt rum.

Ha det toppen och ta hand om er!<3


And one more thing!
Tack sa jatte mkt for alla kommentarer. Det betyder verkligen mkt for mig.
Fragan ar bara hur jag ska kunna svara pa det som ni kommenterar? Ska jag skriva mail?PUSS

Tacka vet ja urskogen, landet, tystnaden! ;)

3 September 22:50

Idag blir det ett snabbt kvickt inlägg bara för att ni alla ska se att jag lever.
Har haft en bra dag, men mycket information och intryck. Imorgon kommer mer!
Träffa familjen! :D Yaay! Hur kommer DETgå? ;)

New York var otroligt fint, men inget ställe som jag avgudar. Bästa av dagen var on the top of the Rocks. Bilder kommer! :)
Kul att se alla kända ställen från filminspelningar och time sqare ... (orkar inte leta upp stavning nu)

Nu blir det sömn, upp tidigt imorgon!

Förlåt för mitt korta och mindre inlevelsefulla inlägg. Men såna måste man ju ha med;)
Goooood natt<3 (GODMORGON SVERIGE)


Ännu en lång dag till ända!

2/9     21:10

Hallå Goingar!<3
Hur mår ni?
Jag mår bra men är riktigt trött idag, varit en seg dag med lektioner från kvart över 8 till halv 9.. Puh!

Något jag saknar med Sverige är toaletterna! Hallå varför har man så mycket VATTEN i toaletterna?
Känns ju som att man ska doppa handen när man ska torka sig.
Sorry för informationen, men det är dagens ilandsproblem ;)  (Om man nu kan kalla det så här ilandsproblem :P )

Detta året har börjat väldigt nyttigt får jag lova!! ;) Pizza, pommes x2 och hamburgare! oowlala!

Imorgon blir det först och främst sovmorgon, hela 45 min;)
Sen förhoppningsvis en tripp till NY-city! Sista chansen att boka upp sig på trippen imorgon, så jag hoppas att jag hinner komma fram innan dom stänger igen och dom stänger "The office".
Klantigt att inte gjort det innan, men vad säger ni..? Mer spänning såhär?

Lite nervös inför mötet med familjen på fredag, men jag är inte orolig. It´s gonna to be fine! :D

Nu ska jag sluta och hoppa in i duschen ! Det behövs! ^^


Bamse kram!


Dator träff i ett av internat rummen!

God Morgon sunshine!<3

Just nu sitter vi 6 stycken svenskor i ett rum och alla har varsin dator i knäet.!

Idag har vi haft massvis massvis menlektioner och jag har varit duktig och faktiskt haft en dialog på engelska med några från Germany!
En av tjejerna ska bo i närheten av mig! :)

Kombinationen på maten idag, var kontigt?  Smörgås, sallad och pommes??
Middagen var inte så toppen heller, men jag blev mätt iaf. Så så farligt var det väl inte Lára och Malin??;)

Det är kul hur annorlunda allting är och ser ut? Maten framför allt?
Haha och sen toaletterna? MASSVIS med vatten?
(haha min första tanken, "Då kan inte killar sitta ner å pissa"   haha mega konstigt?

Vi var även busiga och gick utanför stängslet för att leta efter en affär. Lite kul att kolla på alla konstiga grejer.

Nu vill jag nog vara lite social! Ha det fin fint<3

Kraaam  Hanna


And here I am!

Hej Sverige! <3

Jag sitter nu på skolan och allt har gåttjätte jätte bra!
Flyget gick toppen och allt har gått jättebra!

Läste alla brev på första flygetmellan Göteborg och Frankfurt. Lovar att svara på era brev en och en på mail eller något liknande<3 Men det blir nog om ngn vecka!
Tack för alla underbara budskap:D Jag blev verkligen rörd!

Vi har blivit tillsagda att prata engelska men det är svårt att prata engelska med alla svenskar?Så vi pratar svenska iaf :S aj aj aj!
Till "kvällsmat" fick vi en varsin pizza slize... haha tur att man inte var hungrig! (plus att jag har godis i väskan! hihi)  Imorgon börjar dagen 08:15 och det ska bli spännande, men mest av allt vill jag bara iväg till familjen. Det är ju därför jag är här!! Men tiden kommer att gå fort.

Mest av allt just nu vill jag bara ta en dusch och gå och slappa för ett tag, har varit en lång dag.!
Och känns konstigt att det är natt och mörkt hemma i Sverige nu? Här är det ju ljust och klockan är bara halv7!

Skriver mer imorgon, har tillgång till internet 24h om dygnet, och med min egna dator blir det kanon, då kan jag slänga ihop ett inlägg om dagen iaf.


Bamse kram från den just nu omtalade Hanna! ;)<3

RSS 2.0