Det säger swiiiisch!

28 Juli - 00:37

Jag skyller på att jag får sova längre på mornarna... Eftersom jag alltid lyckas blogga efter midnatt! Ups!

Dag 3 var över och det lämnar bara 2 dagar kvar på arbetsvecka nr.4.
Jag har haft den bästa veckan jag bara kan önska mig! And I love it!
Tycker verkligen verkligen om mitt liv just nu, allt bara rullar på och jag är lycklig!
Dagen med barnen är som att leka och busa hela dagarna, känns inte alls som en 10timmars lång arbetsdag. Guuuud vad härligt! Skrattar som aldrig förr och har det bara jätte bra <3

Idag har schemat varit busy busy, morgonen bjöd på inte så mycket alls tills klockan 12 då det var lunch dags. Efter det tog jag med mig Lizzie och Lea till biblioteket en stund. Lea satt i ett hörn och läste och jag och Lizzie pusslade lite, läste lite och läste lite till. När det var dags att åka hem var planerna för eftermiddagen ändrad. Då dom på biblioteket berättade att det var ett "party" med ansiktsmålning, lekar, musik och mycket annat kul som dom höll i vid kl. 3.
Så efter att jag och Lizzie blev fria från dom stora barnen som hade andra planer så åkte vi dit. Gjorde en liten CD-fisk, blåste blås bubblor, fick varsin henna tatuering på armen i form av en Delfin samt satt och tryckte i oss frukt och kakor på en filt samtidigt som vi gungade med till musiken i bakgrunden.

Dagen avslutades med lek i poolen a la Hanna och Lizzie.. Vi är allt helt gaaalna tillsammans! :)








Efter jag jobbat klart och ätit klart så var det dags att häcka på mitt rum igen..
Eftersom BOMBEN lyckats slå ner i mitt rum var det på tiden att efter en veckas "blindhet" ta och ta tag i skiiten! Så det gjorde jag. Tog också fram en av mina resväskor, öppnade den och ställde den i botten på min garderob. Där la jag i saker jag vet att jag inte kommer använda tills jag åker.

Hur ser schemat ut för resten av tiden?

Fredagen den 30:onde åker jag på en roadtrip till en kompis som bor i Pennsylvania. 4h i bil själv! Det ni!
Där ska vi paddla kanot och käka avskedmiddag (med hennes värdfamilj då hon åker till Sverige den 5:e augusti). Sen får vi se vad helgen har att ge..

Tisdag den 3:e Augusti
åker jag och min värdfamilj till Massachussets för att bo i Dianas föräldrars stand hus i 10 dagar. Ska bli KANON!

Hemma igen den 13-14 augusti och då är det bara knappt en vecka kvar! (En och en halv).
Då ska hinnas göra klart allt med packing, säga hejdå till allt och alla samt åka in till New York för att säga hejdå.... oj oj oj.

För er som missat så åker jag på en tripp till Kalifornien den 23:e Augusti, hemma i Jersey igen den 1:a September, då jag inte kommer åka tillbaka till familjen utan åka till en kompis.
Kommer säga mitt hejdå till familjen då jag lämnar för Kali. </3

SEN blir det hemfärd den 2,3 eller 4 September...



Oj oj oooooj vad tiden går....



Love to you all!! <3 <3 <3   XoXo.

Istället för att skriva i min dagbok..

26 juli - Lång efter bedtime...

Jag sitter uppe och nattugglar igen, men jag kollade på en film och ville inte stänga av.

Dagen med barnen/familjen har varit kalasbra! Med så mycket ny energi och massa lekar att leka och massa leksaker att leka med då barnen inte varit hemma på 4 veckor.
Hade massor med saker att göra idag, packa upp allas resväskor, tvätta och mitt i allt stök får vi besked om att städ-tanterna inte kan komma på onsdag så vi istället flyttar det till måndag, idag.. om 20 min!
Då står jag där och gör mat till alla och bara ser hur mycket det är som måste hinnas plockas undan innan städtanterna kom..  SKynda mig med maten så fort det går, samtidigt som jag sprang runt och plockade upp på vardagsrums golvet där det låg leksaker hejvilt! Sen hade jag gjort en redig oreda i barnens rum och nästan bara dumpat deras väskor på golvet.. Var så mycket små prytlar så det fick vänta efter att jag packat upp alla dessa kläder, vikt dom och lagt i dom i lådorna/ satt upp kläderna på galgar och hängt upp dom..
Efter att skyndat fort med allt som skulle göras var det dags för mig att slänga i mig lite lunch för att senare åka till poolen en stund för att inte vara ivägen för städisarna.

Detta får mig att tänka på "vanliga/riktiga" jobb..! Dagar man har mycket att göra och en tidsgräns på när det måste vara klart går mycket fortare än andra utan tidskrav och inte behöver skynda med något speciellt alls.
Även fast jag har det väldigt bra, så ska det bli skönt att komma tillbaka till verkligheten.. Inte behöva bo på sitt jobb och kunna jobba sina timmar, med sina arbetsuppgifter och sedan efter det bara åka hem och glömma jobb för några timmar innan det är dags att hoppa på det igen. 
Håll alla tummar på att det finns något trevligt jobb till mig. Men vet ni va? Jag tänkter inte acceptera att inte ha ett jobb så då är det så det kommer att bli. Jobba och bli framgångsrik ;) Haha eller iaf jobba och få pengar!

Efter poolen var det dags att åka hem och äta middag. Idag stog Mac & Cheese på menyn som jag fixade iordning. Blev riktigt gott! Dock så räddar grillkryddan mig som ger det lite extra smak :)
Dagens aktiviteter var dock inte slut där, för efter maten tog vi oss en tripp till parken för att äta lite efterrätt.. GLASSBILEN! 
Dock hade vi otur då glassbilen precis åkte iväg när vi kom... Efter mycket springande, lite gråt och ändrade planer visar det sig att glassbilen sedan står på parkeringen där vi parkerat så barnen får glatt sina glassar iaf. Yummie.
Väl hemma igen blev det lek och bus utomhus med två tokar till ungar ;) Lizzie och Gerard!

Om Gerard hade varit sådär 15 år äldre hade jag inte tvivlat en sekund på att gifta mig med honom, vilken charmknutte.!!
Idag satt han på gungan och tittade frågande på mig och sa :
When are you leaving?
Då jag svarade med ett litet oskyldigt leénde att det tänker jag minsann inte berätta för dig så sa han att han inte ville att jag skulle åka!!
Sööötnos.

My heart will broke when I have to say goodbye..
Det är så nedrans svårt bara. Jag tror jag sa lite för mycket idag. Man pratar med ett barn som om den vore en vuxen att vi aldrig kommer att behöva säga hejdå för att man kommer att träffas igen, att jag kommer komma och hälsa på och att jag ser fram emot att dom ska komma till Sverige.
Men är så hjälplös och inte alls vet vad man ska säga.... Hjälp!

Efter "jobbet" skulle jag ut och promenara och frågade grannen om jag kunde ta med mig hunden. Vädret var kanon för en promenad. Har inte alls varit lika kvavt idag och det uppskattas stoooort!
Jag drog även med mig Lea ut på promenaden så vi fick lite kvalitets tid. Det var mycket trevligt! :)


Kanon Måndag!! Nu ser vi fram emot tisdag och får se vad tisdag har att bjuda på! <3

Går in och kollar mitt Cultural Care account VARJE dag, helt två ggr om dagen!!
Vill ju inte missa informationen om det nu skulle tänka sig att komma.
Skippar jag en dag kanske informationen går miss om en heeel dag!!
*suck*   hade varit bättre om man fått besked på mailen istället för att man ska behöva gå in och kika hela tiden.... VILL JU VETA NU, och vet att alla andra är lika nyfikna som jag själv.
Plus att det finns en del saker som skulle underlättats väldans bara jag fått besked!!



xoxo




Natt ugglar...

25 Juli - 00:16

Sitter här i min lilla fotälj på mitt rum och filosoferar.. Nja inte direkt.  Alla tankar är datastråle förstörda vid det här laget ;)

Hade en toppen helg! Fredagen har jag ju redan pratat om .. Men här får ni lite bilder på det iaf :)




Lördagen var planerad för lite organisation bland alla mina saker samt ett provpack för att se så jag får med mig allt! Dock ringde telefonen istället vid 10 då planerna ändrades.
Det skulle bli bad i sjö på schemat istället..  Efter mycket om och men och väntan så kom vi äntligen iväg kl. 12:30 . . . Med för lite information hamnade vi vilse och virrade runt ett tag innan vi kom på banan igen, denna gånden med en annan sjö i sikte.  20 minuter senare så var vi framme. Yippie!
Då var klockan närmare 15... ojdå, skulle det tagit 45min dit? neeej?
Inträde med bilen 10dollar, gräsmatta där alla låg och glassade, en liten kiosk och ett inringat badområde. Jippie!
Badvakter överallt och inte fick man kasta boll i vattnet heller.. Laaamt.
Men det var kul att se det med. Nu har man gjort det också.

Kvällen skulle bjuda på födelsedags firande i New York så när jag kom hem vid 7 tiden så var det bara att äta och göra sig iordning och åka iväg :)
Hade en lyckad kväll med tjejbunten jag var med!



Söndagen bjöd på starbucks ggr 2, plus en födelsedags middag för födelsedagsbarnet Mathilda!
Mycket mycket trevlig dag. Tack tjejor!





Födelsedagsbarnet 2:a från vänster.. Hipp Hipp HURRA! <3


Imorgon börjar allvaret igen efter en veckas ledighet. Vi kör en riivstart med sådär 10h, det blir la gött!
Dock är jag lite förvirrad över vad vi ska hitta på. Inte lätt att roa tre barn i olika åldrar..
Får hoppas att vi hittar på något kul, får ta och ta ut och leka lite med vattenspridarn kan vara något av sakerna :)

Puss och bamse kram på alla bloggläsare.

A month left in the family.

23 Juli - 00:25

Här gå det undan!!

Idag har jag haft en jätte bra dag, vaknade upp sent dock. Vilket jag får lite panik över.. Men men.
Efter frukost och lite prat på datorn så tog jag på mig och tog en liten promenad till affären, kände inte för att köra... Även fast det regnade.
Hemma igen ringde jag födelsedagsbarnet Rickard! Han var hemma hos min tokiga familj så fick pratat lite med Sarah och Mamma med. :)<3   Sarah bor ju inte där... Men mamma då.. :)

Efter det påbärjade jag städningen av mitt rum och kände för att prata med pappa så jag ringde även honom, mycket trevligt att prata med honom. :) Mycket att bubbla om!

Så blev det  lite mer städning efter det, innan jag pratade lite med Anna som redan hade slutat så vi tog oss en liten tripp till Mallet för att kika lite. Dock tycker jag att affären som target, KOHLS och sådana affären är roligare..
Hittade ingenting, men desto mer blev det för Anna... Eller vad säger du? ;)
Så följde söta Anna med mig hem, så käkade vi lite och sen blev det att ge dig av för att följa med dom andra till DINER för lite mat. Jag köpte mig en latte och en Amerikansk Cookie, vilket visade sig vara lika stort som ett dasslock!! :P Gott var det iaf, och latten med! Yum!   Kanske kan börja lära mig dricka riktigt kaffe snart ;)

Efter många om och men och veligheter så valde vi att åka och bowla, det var mycket mycket trevligt får jag lova!
Jag kom 3:a första rundan och på delad första plats på 2:a. Yipaay!!

Tack för en kanondag everybooody! <3






Grattis till mina favvis tvillingar Rickard och Dennis som fyller 23 idag den 23:e. Hihi.
Bilden är från deras 22årsdag förra året på Jensens böfhouse! :) <3





A long day is about to end..

21 Juli - 23:31

Igår bestämde jag mig för att inte sova bort hela den här dagen, så jag tog och frågade grannen om deras hund ville följa med mig ut på en promenad kl.9. Och det ville han :)
Så jag vaknade upp hyfsat tidigt imorse iaf och fick en lång promenad med Vally. En timme var vi ute och knalla.
Roliga var att han inte alls ville gå efter halva vägen.. Han stannade och vägrade att gå. Då fick han lite kärlek av mig så löste det sig sen :)   Satte oss ner och gosade lite och sen var det bara att knalla vidare.

Efter jag kommit hem och stoppat lite frukost i magen så tyckte jag att det var dags att ta tag i lite av sysslorna jag har blivit tillsagd att ta tag i. Så jag hoppade ut i garaget och städade det!
Dock bara leksaks sidan, men den breder ut sig till nästan halva garaget med cyklar och allt! 
Det var klart vid 11 tiden då jag bestämde mig för att förbättra brännan lite, då jag inte orkade åka till poolen och visste att det skulle vara alldeles för varmt att steka på trädgården utan att kyla ner sig.... Så jag tog och fyllde upp Lizzies barnpool och svalkade mig i den med jämna mellanrum. Ibland låg jag till och med i den och solade. hihih då kände jag mig lite buuuuwsig ;)

Vid 2 hade jag tröttnat, plus att solen gick bakom träden.. Så då blev det till att fixa lite lunch.. :)
Gjorde mig själv lite Amerikanska Våfflor till lunch. Det var smaskens!

Då det egentligen var planerat att jag skulle ta tag i mina två andra sysslor fick jag annat på tankarna...
Hamnade framför teven och kollade på "I didnt know I was pregnant"..... Tänka sig att gå en HEL graviditet utan att märka ngn? Utan att få en kula på magen och utan att få några alls symtom..
Bara en dag få världens kramper, kanske att vattnet går och man undrar vad DETTA nu är?

Det som gjorde mig mest ledsen var en av kvinnorna som födde ett barn och inte visste om att hon var gravid gjorde mig mest ledsen. Efter att vid 19 års åldern få reda på att man inte har någon chans alls att få barn, till att inte ge det ett minsta försök.. Dessa småtecken som att äta lite, och denna kvinnan kände till och med någonting röra sig i magen och skojade med sin mann om att hon hade en ailien i sin mage...  INTE en tanke på att det skulle vara ett barn som rörde sig där inne!
LEDSAMT hur ett besked man inte är beredd på att höra kan förstöra någons hopp och drömmar så?
Att inte ens ge det ett försök eftersom doktorn minsann sagt att här är det omöjligt att få barn....
TÄNK så många ggr i livet samma sak händer? Så jag säger till mig själv och till alla runt omkring. SNÄLLA tänk er för innan ni ger era åsikter angående något. Förstör aldrig någons drömmar, allting är möjligt!!

Följ dina drömmar! Om någon säger att det är omöjligt slå dövörat till och bevisa att det visst går!
<3 <3 <3

Eftermiddagen blev inte som planerat riktigt, men det var skönt att bara göra ingenting!
Kvällen bjöd även på en promenad med kompisarna! :)


God natt säger jag och Musse! <3


Underbara Måndag.

19 Juli - 23:23

What a day! Fullsmeckad med grejer, det gillar vi!!
Imorse vaknade jag först upp vid 8tiden, förstår väldigt väldigt trött som vanligt :/ aouch.
Jag gick dock aldrig upp ur sängen, utan vaknade av ett hejdundrande väder ute...
Det ösregnade, vilket jag njöt av :) Och så åskade det vilket jag njöt av mindre då jag sover med huvudet mot fönserrutan. Dock lugnade jag ner mig igen när jag räknade att blixtarna var 3km bort.

Sedan var det dags för lite brunch med Anna. Mycket trevligt att träffa henne igen!!
Massa prat och det var riktigt trevligt, vi tog oss även ut i det nu ruskiga varma vädret för att ta oss en frozen youghurt som vi avnjöt inomhus ;) För kvavt här... Saknar den svenska sommaren! ELLER bara någonstans att åka och bada på ! En Sjö hade inte suttit helt fel.

När jag sagt hejdå till Anna åkte jag på en shopping tripp till Mallet där Anna hade tipsat mig om en billig STOR resväska. Så jag åkte och köpte en likadan på "SEARS" efter lite beslutsångest om den andra fiiina resväskan jag hittat på Target. Har inte bestämt mig om jag ångrat mig ännu eller inte ^^ Får se. Man kan ju alltid lämna tillbaka den och köpa den på target i värsta fall!
Dock sparade jag istället 20 dollar på detta köp, och vad ska man ha en fin resväska till?  (Jo det lockar lite iaf.. Någon smart som kan säga någon smart kommentar så jag slipper tänka på det? ^^ )



Här har ni skönheterna jag kommer komma hem med i början av September!..
.. Om jag inte åker och byter ut den grå-a ..

Efter Mallet så åkte jag till mataffären och handlade lite mat till mig så jag överlever denna veckan!
För er som missat så har jag ännu en ledig vecka med huset för mig själv att avnjuta. Och jag måste lova att det är UNDERBART!! :)

Dagens aktiviteter slutar inte där serni, eftersom det var så varmt ute så var jag inte alls speciellt hungrig och sugen på att laga mat vid halv5 tiden så jag tog på mig min bikini och drog mig till poolen en liten stund. Doppade mig snabbt och somnade i solen. Dock 30min senare då jag vaknade upp igen hade solen gått bakom träden så då var det inte roligt längre.. Avslutade min pool vistelse med lite simmning på 20 min. Mkt uppfriskande!!

Kvällen avslutades med baconröra, TV och promenad innan jag fastnade vid datorn ^^

Mycket mycket trevlig dag! Tack alla som medverkade. Mest mig själv ;) haha.
Pussss<3

Home Sweet Home....

Nästan iaf..... 18 juli - 23:23

Ni är jag hemma i Jersey igen. Jipp Jipp!
Kom hem vid 3-tiden och vid 5 så tog jag och åkte iväg en sväng. Nu är det slut på laterierna!! ^^
Tog mig en tripp till KOHLS för att kika på vad priserna ligger på en resväska där. FÖR DYRT.
Får bli min fula resväska från Target som jag spanat in ett tag... Dock var den slut på lagret idag.. *buhu*

På KOHLS kom jag istället i kontkakt med klänningjakten och hittade mycket fint! Hem kom jag på 2 klänningar!
Dock avslöjas dom inte här, utan ni ska få se dom i Action på några bilder som förmodligen kommer att tas när jag använder dom. Första används på FREDAG!! :)
Andra vet jag inte om jag ska spara till Theas dop eller inte, är en passande klänning för detta. Dock kanske lite för somrig.. ? Får se!!   :)

Efter att ha virrat runt lite så kom jag hem, slängde i mig något snabbt och självklart prövade en av klänningarna med ett par passande skor. Exelent!!  ...  Och sen bar det av igen för att se på BIO. Eclips blev det!! Med rara Claudia. :)
Dock blir jag liks kärleks sjuk varje gång jag går på bio, vill med kunna åka dit med en söt pojk och hålla handen och mysa! men men, det kommer väl det med ska vi alla se... ;)

Nu ska jag ÄNTLIGEN få sova i min underbart stora säng! Som jag saknat den!!


BIG LOVE!!! :) Dock står den snurrad åt andra hållet nu... ^^


Xo xo ...

Ps. Hade varit trevligt med någon kommentar! <3

Sista timmarna i Buckhill.

18 Juli - 11:20

Packa ihop sakerna hem igen är alltid svårare... why? ^^
Kanske man inte har lika mycket tålamod och bara slänger i sakerna i väskan för att få komma hem?

Har iaf packat nästan klart, väntar på lakanen som tumlas runt i torktumlaren som jag ska bädda rent sängen med, sen ska allt in i bilen, rummet dammas av och sen är jag klart.
Dock ska jag stanna till vid poolen en liten sväng innan jag begär mig hem till Jersey igen!
Vad skönt det ska bli att komma "hem" dock saknar jag känslan att verkligen komma HEM, men det kommer snart med det med!! :)

Jag saknar att kunna ringa en kompis och hitta på något, om så bara lite sällskap på kvällspromenaden! Ska bli riktigt kul att komma hem till min budds i Jersey igen!!
Plus att jag har nog aldrig saknat en säng så mycket i hela mitt liv som jag längtar till min Queensize bed hemma i Jersey!!!!!     ;)
Denna sängen jag sovit i nu i 2 veckor faller när som helst ihop till en skrothög, och liiiiten är den med. SKÖNT ska det bli att nana gott om nätterna igen!

Ikväll blir det bio på schemat, jag och Claudia ska äntligen få se "Eclips" vilket alla alla alla redan hunnit göra... ;)

Kommer dock att sakna fridlufslivet här, inte för att jag tagit vara på det så mycket som jag önskat. men men.
Mamma hade älskat den här miljön, och likaså hundarna!
Saknar att vara på semester med min familj! <3
DOCK är jag väldigt lyckligt lottad som far fram och tillbaka såhär med min värdfamilj, att sitta hemma hela sommaren i ett hus med Air condition hade väl inte varit det roligaste kanske..
Nu ser jag fram emot en lugn vecka för mig själv i huset och sen till att vi åker till strandhuset i Capecod i början av Augusti!! :)

Mycket på gång mest hela tiden, det gillar vi!

Hörs snart igen! <3 Xoxo!




I väntans tider..

16 juli - 21:03


För ett årsedan var jag i Örebro och hade en dag i stockholm framför mig "imorgon".
Fixade allt med Visumet och sådär.

Och nu är det lite samma känsla, man vet att man snart kommer att åka och går och längtar längtar och längtar.
Men på samma gång så börjar det krypa upp en liten ledsen gubbe som gör ont och säger att det ska bli svårt att säga hej då. För det kommer det att bli!

Så man dras mellan två håll och jag känner just nu att jag bara vill ha det överstökat! Allt som ska planeras och bleeeh! Skönt att komma hem på söndag och få börja ta tag i lite saker. Den kommande veckan betyder fixa fixa fixa!! Köpa resväska, åka till min skola där jag gick för att få ett papper på att jag faktiskt gått där, och få poängen godkända av Cultural Care. Sen behövs det fyllas i en del papper angående detta året samt fixa lite mer saker!
Göra färdigt bildboken jag ska ge till familjen när jag åker och allt såntdär.
Planera på hur mycket pengar det behövs till våran Kalifornia resa och allt allt allt.

Visst nu är det ganska lång tid kvar. Inte så att man kan börja packa ännu.
Men saken är den, att jag bara är hemma nu en vecka själv och en vecka med barnen. Sedan åker vi till Massachussets i 8-10 dagar och den är det bara 2 veckor kvar i huset!!! Yikes!

Och med tanke på hur fort dessa 2 veckor gått så kommer resten gå lika fort... LÄNGTAR! 


Se jag lever! :D <3

En av mina första dagar här i USA. :P Mycket som hänt sedan dess.


Ready, set start my life! Nu är jag redo att börja på nytt!
Det är svårt att ha varit iväg ett år efter studenten och allt, börja på nytt...
För det är verkligen det som kommer hända nu.

Förhoppningsvis kan jag starta med lite rabattrens September ut så jag inte behöver gå pengalös och ha tid att söka annat jobb! Jag håller alla tummar för det, och snälla ni!! Gör det med är ni snälla :)

38 dagar kvar i familjen.....

Va? 2 veckor redan?

15 Juli - 23:23

Nu skojar ni med mig? Man får inte lov att snabbspola någons liv sådär!!

Det är verkligen sjukt hur två hela veckor har gått??
Det har liksom snabbspolats framför ögonen på en....
Och när fick jag tid till att gå och ta massa kort på allt jag ville ta kort på?? Hoohoo.

Det känns verkligen hel weird. Som om det bara gått en vecka istället för 2.
Visst måste jag medge att jag i början på förra veckan tyckte det var lite segt, men jag har ändå njutit av livet här uppe! Plus att jag varit bortskämd och bara gått vid sidan av och latat mig...
Ni vet att det är svårt att ta hand om någon annans barn medans dom själva är med va? För det är det!
Man vet inte riktigt vilken roll man ska finna sig i.. Om man ska säga till barnen eller invänta att mamman själv ska göra det? För det är olika vad olika människor tycker i olika sittuationer, så jag vill ju inte bestämma något som sedan mamman säger tvärt emot..

Tillbaka till sak. Veckorna här har gått sjukt fort, speciellt denna veckan! Halluuu?



Men vi har haft en bra tid här iaf. Diana beger sig hemmåt imorgon och jag åker på söndag.
Ska spendera helgen med pappan och barnen, vilket just nu känns lite lustigt.
Men det kommer att bli bra.. Är bara en dag för jag åker tidigt på söndag.

Så vad har vi egentligen gjort?
Barnen har gått på camp (som kollo, fast över en dag. Som ett litet fritids sådär) på dagarna mellan 9-13 Elizabeth och 9-15 Gerard och Lea.
Jag har börjar jobba vid 12:30 då jag bäddat sängar, tagit morgondisken och tagit tvätten. Sedan klockan 13 så har jag åkt iväg och hämtat lilla Lizzz som både är trött och hungrig och vill hem och ha mat och vila.
Vilket lämnar mig till inte alls mycket att göra, min sysselsättning har många dagar varit att spela Nintendo DS, Mario Bros. Vid 15 kommer dom andra barnen hem och är hungriga och vill vila.
Dötid igen...

Varit mycket film, och dataspel pågång och jag har inte gjort mycket alls. Suttit och degat, samt fixat och pysslat med så mycket det går.. Kaaan INTE sitta still om det finns det lilla minsta möjliga att greja med.
Någon dag har det blivit poolen på eftermiddagen, andra middag någonstand. Annars har vi varit på en upptäcksfärd till ett vattenfall, lekt lite på trädgården, spelat spel, slappat, åkt till biblioteket. Idag har dom stora barnen camp out med sina campgrupper så dom sover i tält ute i den mörka natten för tillfället.

Har varit en intressant, laaaat och avslappnande vecka! (Veckor)

Ska bli skönt att komma hem till mitt rum och min sääng igen dock får jag lova!!
Känns som att jag skrev detta förra gången jag blogga.... "men inte källaren och alla leksaker så man behöver leka med det igen" ??? :P

Haha ganska intressant hur så mycket text kan handla om så lite saker. Enjoy!

Xo xo Hanna.

Ps....... 49 dagar kvar + 10-(13) !!!  Sen är jag HEMMA!




Spontant klipp! :P

13 Juli - 22:34

Hanna Kräsen? Va? :P

Idag åkte jag utanför våran lilla håla till en stoor stoor affär "Walmart" för att kika lite. Då vi åkte dit förra veckan såg jag en hårsalong så jag tänkte åka dit och kika på vad dom hade för personer som klippte samt vad det var för några som jobbade där.. :P Man vågar ju inte lita på vem som helst!
Jag kom dit kl 10 i 10 och därifån kom jag 10 över 10 med nyklippt hår och 20 dollar fattigare! Vilket kap!
Och nöjd blev jag med, eftersom jag inte gjorde så mycket med håret... ^^
Ville inte skaffa min vanliga snelugg igen för orkar inte handskas med den denna heta sommaren. Bättre att fläta, eller snurra undan den hyfsat långa luggen istället.

HAHA sedan snurrade velemajan Hanna omkring inne på Walmart i sådär en  timme med.
Usch vad jag inte gillar min beslutsångest. Varför ska det finnas HUNDRA produkter till EN och SAMMA sak? Det ger en bara beslutsångest och där står man och kollar på alla dom olika prylarna om och om och om igen.. Gah!

Tillbaka i stugan har det varit en lång och slö dag! Varit mulet hela dagen så det har inte varit mycket att göra.
Vi åkte en sväng till biblioteket för att sysselsätta oss lite, skaffa böcker och filmer.
Därifrån åkte vi igen med en SKRIKANDE Elizabeth som var både hungrig och trött. Sånt gillar vi! INTE!

Så.. På tal om det där första jag skrev. Så var det min värdmamma som sa det idag!
Vi har kikat efter flipflop nu sen förra veckan och jag har inte tyckt om ngt av det jag sett..
Så idag ringde hon mig och sa att hon hade hittat ett par till mig som jag skulle tycka om . .
När hon kom hem med dom så sa hon att det var med en stor risk hon köpte dom till mig, för att jag ska vara så "Picky" hela tiden. Plus att hon blev överraskad över att jag var nöjd med min spontan klippning...
Haha uuuups!   Men när det gäller mitt hår och saker till MIG så vill jag inte ha något som är halvdant! Bleh! ^^

Nu mitt i Svenska natten sitter jag och msnar med min syster<3
Bra att hon har ett barn som skrämmer upp henne om nätterna så jag får lite kvälls sysselsättning! :)


<3 <3 <3


Lek och bus i vattenparken.

12 Juli - 20:11

Idag har vi varit iväg hela dagen och lekt på ett stort vattenland :)
Det bar av hemifrån stugan vid 10 tiden och 30 minuter senare var vi uppe i bergen och sommaräventyret Camel Beach water park.
Det roliga är att det var på samma plats som man åker skidor på vintrarna, så det var liftar och backar överallt, vilken var väldigt annorlunda. Jag gick mest hela dagen och funderade på hur allt detta kommer hit på somrarna och hur det försvinner på vintrarna??   Mysterier.

Det kom inte med någon kamera då jag varken ville riskera att den blev blöt eller att det skulle bli stulen mellan alla åk. Så inga kort idag inte.. Men men.

KUL hade vi iaf och åkte massa olika rutchkanor och sprang runt i olika vattenland som sprutade vatten hej vilt!!

.. Påväg hem så stannade vi på "Pretzel Factory" och där ifrån åkte vi med 3 st choklad pretzels =)
Yuuum.. Cool smak med salt och choklad =)




Nu ska jag slappa lite och sen sova.. Får se om det blir en spontan klippning imorgon!! :)
xoxo

Ensam är inte stark..

10 juli - 00:17

45 dagar kvar i familjen.................

Borde man sova lite kanske... ?

8 juli (natten till 9:onde) - 01:11


Morsning sveadala! Allt bra med er i sommarvädret? Om det är något?
Jag sitter och nattugglar och är fruktansvärt uttråkad, vilket innebär att jag inte fått mycket vettigt gjort idag. fy.
Visst är det skönt, men det blir så långtråkigt i längden...
Har imorgon varit här i en vecka och känner inte att jag jobbar alls... ? Knas.
Skönt är det dock, särskillt när vi går till poolen, det gillar Hanna.

Men så sitter man på kvällskvisten och försöker sova men alla energi som inte förbrukades studsar runt i hela rummet.. Bleh.
Har märkt att jag sover som bäst då jag är helnöjd med dagen!
Visst är jag nöjd med denna dagen, men har suttit inne i huset i stort sett hela dagen lång. Förutom dom 2 timmarna vid poolen då molnen la sig över himlen.

Positiva Hanna, rooooligt!
Jag är glad och jag uppskattar detta till tusen verkligen!
Har massa kompisar hemma i Jersey som sliter häckarna av sig och jobbar massvis med timmar nu när barnen är lediga från skolan. Jag ska leva lyckligt i lyxet, och det göööör jag!
Men det är så tråkigt att barnen är så trötta efter dagens camp....
Är det så att dom är trötta? Eller bara uttråkade? Hm..
Man ska väl inte behöva vara trött som 8 och 11 åring? Då SKA man kunna ha full rulle hela dagen utan massa dåligt humör som flyger hej vilt bara för ATT man är trött.. Nej fy vet du va!




xoxo....

Eviga drömmar om att komma hem...

8 Juli - 10:04


Det går bra med att inte tänka på att åka hem så mycket, även om jag går och räknar dagarna.
Men jag har det bra här i Amerika och vill absolut inte missa den här sommaren här!
Även om det inte kommer att spenderas så mycket med mina kompisar... Vilket kan vara lite jobbigt.
Men jag har det bra med min värdfamilj och bortskämd är jag också och behöver inte jobba mkt.
Och om jag jobbar så känns det bara som att jag hjälper till, för det är så det brukar fungera ändå när jag är med mina riktiga familjer på semester. Inte kan man sitta still och titta på alla andra som gör jobbet åt en.

I vilket fall som helst så drömmer jag mycket mycket om att åka hem.
Hela tiden är det någonting, har handlat om att jag glömt köpa med mig saker och haft lite smått panik över det, eller att jag kommer hem och blir överraskad...  Har även drömt, som jag tidigare nämnt om att säga hejdå till familjen här. Den dagen vill jag helst bara hoppa över.. Uscha!

Det måste vara något lurt som ligger i det undermedvetna. Klart jag bara längtar längtar lääängtar tills jag sätter mig på flygplanet hem igen *fjärilar i maaaagen*.
Men det är inte så att jag går och mår dåligt av längtan längre...

Så drömmar, ge er för ett tag!! (: Det går fortare än vad man anar och snart står jag där och packar ner mitt liv i två resväskor!!

(Skrev ett inlägg igår kväll med, så om ni inte sett det innan så får ni ta och scrolla ner) (:

xoxo

Latast i stan.

7 Juli - 20:57

Ja här arbetar man inte hårt...
Idag fick jag väcka barnen, ge dom frukost och skicka iväg dom till skolan, eftersom Diana var hemma i Jersey för en viktig match.  "softball game".
Så vi vaknade vid kvart i 8 och latades oss lite. Lizzie hade sovit inne hos mig, i Dianas säng hela natten.
Och redan klockan 3 ville hon ha mjölk i nappflaska... *gäsp*
Haha man är inte glad så mitt i natten att behöva gå upp ur den bekväma sängen för att hämta mjölk till en FYRA åring.. Usch. Hon får sluta med sånt trams nu!  Sen väckte hon mig igen vid halv 7 och ville ha mjölk igen..

Jaaja så är det att ha barn :)
Ilskan var inte lika stark då vi vaknade till liv vid 8 och hon var så söt och snäll.. hihi.

Iaf så ska jag komma till punkt. Förutom idag då jag jobbade lite på morgonen och igår då jag skulle få barnen i säng så känns det inte som att jag jobbar. Utan bara flyter med på ett bananskal!!

Börjar 12:30 om dagarna då jag diskar från frukosten, bäddar sängar och tar lite tvätt. Sedan bär det av till skolan för att hämta en trött Lizzie och ta med sig henne hem och vila i några timmar innan dom andra kidsen kommer hem som också är trött och ska vila lite... ^^

Så har det varit lite saker som hänt på eftermiddagarna istället. :)
Pool, middag och pool.

Så jag njuter till fyllo, och känner att jag inte alls behöver göra mycket. Gör så mycket jag bara kan och försöker att inte lägga mig på latsidan trots allt. Så tro inte att jag inte gör så gott jag kan (:


Sähär gott har jag det....








Poolen öppnar dock inte förrän 12, vilket är surt.
Men imorgon ska ni få se på andra grejer som jag kan sysselsätta mig med.
Tar en morgon promenad varje dag, och imorgon ska jag mysa vid vattenfallet:)
Kameran SKA med! Och kanske lite badkläder också.... :)


xoxo

4th of July. AMERICA, AMERIIICA!

Fjärde juli - 22:47

En lång mycket lyckad dag började imorse med att snabbt fixa iordning Leas hår innan det var dags att åka.
Jag hade inte hunnit göra mig färdig ännu dock, så här sprang jag runt halvt galen för att hinna till paraden barnen skulle hålla kl.9 :)
Dock räddade det mig att paraden inte började förrän 9:30 och Diana kom och hämtade mig, visade mig runt på camp klubben. Igår la jag märke till en svensk flagga vid tennis-fälten så det hurrades såklart för, då det också förklarades för mig att det var en svenskt proffs här som spelade golf. Så under väntans tider på paraden fick jag pratat lite svenska med Tennis spelaren Tomas. Han var en trevlig prick.
Bodde i ett flott hus i Florida bara en liten liten bit från havet, och inte vilket hav som helst utan nämnligen Atlanten. Jiiikes!
Han berättade att han hade åkt till Sverige, tagit en såndär "live exchange" och gett sitt hus till några i Sverige som gav honom deras hus för en kort period. (Vilken cool grej, det får man ju göra någon gång...)

Iaf som helst, back to 4th of july.
Paraden var mycket lyckad och den får ni se i bilder nedan :)



Paraden avslutades med sång och prat runt poolen, och självklart fika efter detta.


Efter paraden gick vi hem och latade oss, jag fixade lite, barnen slappade och efter lunch fick jag friheten att gå till poolen en stund då fireriandet inte började förrän kl. 17 igen.

När jag satt i bilen stod termostaten på 100 grader!!! hihi. Vilket motsvarar ungefär 38 grader c!!



Lite efter 5 så befann vi oss på toppen av alla berg och skulle ha en liten picknick, med lekar och massa skoj:)
Det var väldigt väldigt trevligt, dock kände man sig lite dum och bara stog rätt upp och ner vid vissa tillfällen då man inte känner sådär jätte många... Hm. Yeah yeah, så är det väl.
Jag var med och lekte kasta ballong leken och kasta ägg leken. Ingen av lekarna gick sådär jätte bra då jag och Gerard poppade ballongen på andra kastet och jag och Lea kläckte äggen (på hennes jeans) på 4 kastet.. aj aj aj!
Men det var trevligt, härlig stämning och massor av folk med picknickar :) :)









Påväg till fyrverkerierna så busade jag och Lizzie i bilen medans dom andra bytte äggkläder och gick på toa.
Upp upp och iväg till ett mysigt fyrverkerie på toppen av en kulle på golfbanan!
Suveräääänt!! :)





En fin show, mysigt var det!! :)
Hanns byta platser några ggr, då det var över 30 min långt!!



HAPPZY 4th of july everyone, I had a great day here in America!!
Thanks to my wonderful family! Your the greatest!! <3<3<3




Back to work. But at a great place!

2 juli, july, luglio.    22:05

Och så händer det igen att man bloggar och kommer åt någon knapp så att texten försvinner.
Som tur är hade jag inte hunnit skriva så mycket denna gången :)

Tidig eftermiddag var det äntligen dags att brumma iväg med bilarna!
Jag och Diana åkte varsinn bil för att det ska bli lättare att förflytta sig här i Pennsylvania under veckorna vi ska vara här..
Under bilresan som tog oss ungefär 2 timmar åkte vi förbi något så otroligt vackert att man bara ville slita upp kameran och fota fota fota. Dock var det ju inte möjligt när man körde bil....
Det var iaf två höga berg på varsinn sida av vägen med grönt täcke på sig av all dessa växter. JÄTTE FINT!
Och leéndet blev inte mindre ju längre bort från Jersey ni kom! Skog, natur, skog, träd natur! Wonderful!

Alltid vetat att jag är en skogsmulle. Men att man kan sakna en miljö så.... Ofattbart!

Så ja, ni hör ju. Jag trivs som fisken i vattnet. Huset är ett gammaldags hus med en ganska stor tomt.
Närmsta huset är sådär en 50 meter bort men det ser man inte då alla träd döljer det.  :) Det gillar vi!

Skogsmullen är tillbaka till sitt hem ;) :)

Efter att ha packat upp, ätit lite middag och diskat undan så bar det av på en cykeltur med Lea.
Hon visade mig runt och vi hade en jätte trevlig stund runt om i området. Fick se deras "camp house", poolen, tennisbanorna, golfbanan och även åka och hälsa på farföräldrarnas hus och kusinernas hus :)

Jag stormtrivs redan! Och timmarna under dagen spenderar man i SOLEN då vi ska gå till poolen varenda dag! Yippie!! :)

Längtar tills på söndag då vi ska fira 4th of july :) :) :) Ska bli riktigt kul!
Imorgon firas Gerards 8års dag för fullt här i Buckhill!

Kort och så kommer, ska ut och fota ngn dag! Pusssss

Dragen mellan två håll.

1 juuli - 11:03

Drömde inatt att jag var väldigt nära slutet av denna resan, och stod och hackade lök och började stortjuta över att lämna detta tillfälliga liv.
Man har varit med om så mycket, så det känna så konstigt att jag snart kommer att vara borta ifrån det..



<3 <3 <3 <3

Jag har drömt om dagen jag kommer tillbaka till landvetter hur länge som helst, och ser verkligen verkligen fram emot den dagen. Dagarna innan kommer att bli väldigt svåra dock.... Att säga hejdå från en värld man aldrig mer kommer att komma tillbaka till.
Visst finns det dom männsikor man kommer se till att träffa igen! Familjen här, vännerna från dom olika länderna och hålla kontakten med dom SKA inte vara några problem!

Vardagen här kommer inte komma tillbaka, även om man bara vill SLIPPA den ibland..
Livet på andra sidan jordklotet kommer vara ett minne blott!



Det ska bli skönt, det ska det. Jag är verkligen MER än färdig med att vara au pair. Fy ja!
Men när man kan ta på slutet såhär så känner man inte likadant!
Då ser man guldbitarna av året som man kommer att missa! ..
Konstigt hur människan fungerar egentligen!





Har inget bra avslut på detta inlägg, så avslutar bara här och nu och ger mig ut på en promenad i det 20 grader varma/kalla vädret.
Skönt att det faktiskt GÅR att vista sig ute utan denna äckliga hetta! Skönt att få andas lite ren luft:)
Nu är det min sista lediga dag innan vi begär oss iväg till Pennsylvania imorgon runt lunch..  Ska njuta till 110 procent!   

Puss på er <3

RSS 2.0